Facebook Pixel «Τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση»
Άλλα Σπορ
| 2012-07-31 20:03:00

«Τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση»

«Τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση»

Με «όπλο» την αυτοπεποίθηση που ανέκτησε το ελληνικό δίδυμο μπιτς βόλεϊ από τη χθεσινή νίκη επί των Ρωσίδων, θα κοντράρει και τις Κινέζες (Νο 2) στο «τελικό» της Τετάρτης, όπως τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη .

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι…πίσω από αυτήν και την Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη στον ΣΠΟΡ FM:

Για τους αγώνες: «Πραγματικά νιώθουμε πολύ καλά, καθώς αυτή η νίκη μας δίνει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση. Βέβαια, και οι Ρωσίδες ήταν εξίσου καλές, γιατί παίζαμε πρώτη φορά μαζί τους και δεν τις γνωρίζαμε. Πλέον συνεχίζουμε και παίζουμε αύριο απέναντι στις Κινέζες για να δώσουμε τα πάντα. «Η χθεσινή νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση κα είναι πολύ σημαντικό, ώστε να αντιμετωπίσουμε με πολύ θετική διάθεση τις εξαιρετικά δυνατές Κινέζες και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

Για το πώς είναι να αγωνίζεσαι στο Λονδίνο: «Παίζουμε σε ένα από τα πιο καλά στάδια που έχω αγωνιστεί ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα δεν το συγκρίνω με την Αθήνα, γιατί ήταν διαφορετικά τότε με όλο τον κόσμο στο πλάι μας, όμως σε σχέση με το Πεκίνο είναι μακράν καλύτερα. Στο Λονδίνο έχουμε αρκετούς υποστηρικτές και είναι πολύ σημαντικό που οι Άγγλοι ενισχύουν τις προσπάθειες μας».

Για τη διάδοχη κατάσταση του ελληνικού μπιτς βόλεϊ: «Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο εγώ και η Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό να μην υπάρχουν από πίσω παιδιά να ακολουθήσουν το άθλημα, γιατί αν τυχόν εμείς σταματήσουμε, δεν θα υπάρχει σημαντική διάδοχη κατάσταση και δεν ξέρει κανείς που θα καταλήξει μετά το άθλημα. Εμείς ωστόσο συνεχίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags