Facebook Pixel Από Motherwell, very well!
| 2012-08-01 09:30:00

Από Motherwell, very well!

Από Motherwell, very well!

Σώθηκε οικονομικά ο Παναθηναϊκός μ' αυτό το πολύ κρίσιμο διπλό που έκανε στη Σκωτία. Από πολλές απόψεις μάλιστα κι ενώ με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, πολύς κόσμος φοβόταν τα χειρότερα.

Κατ' αρχήν σώθηκαν οι παίκτες. Κι αυτοί που έφυγαν κι αυτοί που έμειναν. Θα πάρουν, δηλαδή, τα λεφτά από τους διακανονισμούς, με τα έσοδα που θα μπούνε στα ταμεία από την πρόκριση.

Δεύτερον, θα βοηθηθεί το εγχείρημα Αλαφούζου, αφού πλέον μπαίνουν λεφτά στην ομάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με εξασφαλισμένα τόσα χρήματα, θα μπορεί και ο Αλαφούζος να προσεγγίζει διαφορετικά τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, έτσι ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια.

Μην ξεχνάμε ότι στα δυο παιχνίδια της επόμενης φάσης θα παιχτεί η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό. Εκεί οι πράσινοι θα πάνε για τα πολλά λεφτά και την απόλυτη δικαίωση στα γρήγορα!

Και ο κόσμος, όμως, βρίσκεται σε καλύτερη θέση. Όχι μόνο επειδή πήραν χαρά καλοκαιριάτικα, αλλά κι επειδή όλο και κάποια μεταγραφή θα γίνει τώρα.

Επίσης, σούπερ θα νιώθει και ο Φερέιρα, αφού ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν, επετεύχθη. Όλοι ξέρανε πως αν αυτή η πρόκριση χανόταν, τότε τα προβλήματα θα έμοιαζαν τεράστια για τους πράσινους. Τώρα, το έδαφος έχει στρωθεί.

Όλα καλά, λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα αμέσως μετά το πρώτο ματς μιας σεζόν που ξεκίνησε με χίλια δυο προβλήματα. Λίγο είναι αυτό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags