Facebook Pixel Μήπως στην ΕΡΤ είδαν το μετάλλιο από τα site;
| 2012-08-01 20:20:00

Μήπως στην ΕΡΤ είδαν το μετάλλιο από τα site;

Μήπως στην ΕΡΤ είδαν το μετάλλιο από τα site;

Όσο σκεφτόμαστε αυτό που έγινε από την ΕΡΤ στον αγώνα μεταλλίου του Ηλία Ηλιάδη, τόσο περισσότερο μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Μα είναι δυνατόν; Γίνεται ο προημιτελικός της Βουγιούκα στην ξιφασκία και στα τελειώματα του αγώνα αρχίζει η αναμέτρηση του Ηλιάδη για το χάλκινο.

Ναι, αλλά η ΕΤ-1 δεν πάει στο τζούντο. Πάει στο τένις και τον Τζόκοβιτς. Δείχνει τα τελευταία πλάνα από το ματς τένις, όμως και πάλι ο Ηλιάδης πάλευε μόνος του, μακριά από τα βλέμματα των Ελλήνων τηλεθεατών. Για ποιο λόγο;

Μα επειδή έπρεπε να δούμε ποδηλασία δρόμου και τους Βρετανούς να πανηγυρίζουν. Όλη η Ελλάδα, άλλωστε, καιγόταν να δει τι έκανε ο Βρετανός ποδηλάτης.

Αυτό, δηλαδή, δεν ήταν τηλεοπτική κάλυψη, αλλά ο γύρος του θριάμβου. Του θριάμβου όλων των άλλων εκτός του Ηλιάδη.

Όποιος εκείνη την ώρα κοίταζε στα site θα έβλεπε ότι είχε βγει η είδηση πως ο Ηλιάδης πήρε το χάλκινο. Το επίσημο site των Ολυμπιακών Αγώνων, μάλιστα, είχε βάλει ήδη φωτό του Ηλιάδη ως κατόχου μεταλλίου όταν συνδέθηκε η κρατική τηλεόραση για τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση. Λέτε να το πήραν είδηση από τα site;

Την ίδια στιγμή που ΔΕΝ βλέπαμε τον αγώνα για το χάλκινο, η ΝΕΤ και η ΕΤ-3 είχαν τα δικά τους προγράμματα σα να μην τρέχει τίποτα.

Το ακόμα χειρότερο είναι πώς δεν ειπώθηκε ότι ο αγώνας είναι μαγνητοσκοπημένος όταν προβλήθηκε από την ΕΤ-1. Σαν να ήταν live μας τον παρουσίασαν. Μιλάμε για τέτοιο θράσος!

Και μέσα σ’ όλα θυμηθήκαμε εκείνα που λέγανε στη ΝΕΤ στην τελευταία μετάδοση αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Για την προσφορά της ελληνικής τηλεόρασης κι όλα αυτά.

Για μια ακόμα φορά, όμως, έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος με όσα γίνανε. Λες και περιμένουμε πολλά μετάλλια από το Λονδίνο και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αγώνα για την 3η θέση που κρίνεται μετάλλιο σίγουρα. Τι άλλο να πούμε; Απλώς συγχαρητήρια! Στον Ηλιάδη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags