Facebook Pixel Στον κόσμο τους...
| 2012-08-02 13:36:00

Στον κόσμο τους...

Στον κόσμο τους...

Παίκτης της Μάδεργουελ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός "δεν είναι τίποτα σπουδαίο" και πως η σκωτσέζικη ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ. Τι να σχολιάσεις...

"Όλοι ήμασταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Πήγαμε καλά στον αγώνα κι αν δεν ήξερες σε ποιο πρωτάθλημα παίζει η κάθε ομάδα, δεν θα μπορούσες βάσει της εικόνας του αγώνα να μαντέψεις εύκολα. Δυστυχώς το δεύτερο γκολ μάς σκότωσε. Αν παρέμενε το 1-0, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για μας στον επαναληπτικό. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να γίνει", τόνισε ο Ράμσντεν και πρόσθεσε:

"Έχοντας αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, νιώθουμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς. Πρέπει να πιστέψουμε ότι η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και δεν έχει νόημα να πάμε στην Αθήνα θεωρώντας πως όλα έχουν τελειώσει.

Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ στην Αθήνα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει; Δείξαμε στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να τους απειλήσουμε. Μπορεί να μας έβαλαν δύο γκολ, αλλά πιστεύω πως δεν έδειξαν κάτι σπουδαίο. Αν προηγηθούμε, θα τους φορτώσουμε με άγχος. Ακόμη κι αν αποκλειστούμε, πάντως, θα έχουμε το Europa League".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags