03/08/12 - 08:06

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε...

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε...
41.219views

Ο Δημήτρης Γροντής μίλησε για το όνειρο που ζει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 19χρονου μεσοεπιθετικού στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο Τσέστερ:

"Είμαι χαρούμενος εδώ. Προσπαθώ να δουλεύω κάθε μέρα περισσότερο. Ακούω τον προπονητή, ακούω τις συμβουλές του και πάντα κοιτάμε μπροστά. Δεν με αγχώνει το γεγονός πως ο προπονητής δείχνει να με εμπιστεύεται. Το αντίθετο. Με απελευθερώνει μέσα στο γήπεδο το γεγονός πως μου δείχνει εμπιστοσύνη. Και προσπαθώ να τον δικαιώνω σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση".

Αισθάνεσαι να έχεις βελτιωθεί και να έχει ξεπεράσει το άγχος από την στιγμή που ξεκίνησες την προετοιμασία μέχρι τώρα;

"Όταν μπαίνεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, σίγουρα έχεις άγχος. Αλλά κάθε μέρα δουλεύει και γίνεσαι όλο και καλύτερος. Και νομίζω πως είμαι καλύτερος και πιο απελευθερωμένος από ότι στην αρχή της προετοιμασίας μέχρι και τώρα".

Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι σου και ποια θέση θεωρείς πως σου ταιριάζει;

"Κάθε παίκτης έχει τα στοιχεία του. Μου αρέσει το στρωτό ποδόσφαιρο. Το επιθετικό. Και γενικότερα το δημιουργικό. Μου αρέσει περισσότερο ο ρόλος ο δημιουργικός μέσα στο γήπεδο και η θέση του επιτελικού μέσου. Αλλά και σαν ανασταλτικός, λίγο πιο πίσω στο γήπεδο, όχι αμυντικός χαφ, μπορώ να αποδώσω".

Φανταζόσουν πριν από μερικούς μήνες που ήσουν στην δεύτερη ομάδα, πως θα ήσουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και μάλιστα ο παίκτης που θα ξεχώριζε;

"Δεν είχαν περάσει αυτές οι σκέψεις από το μυαλό μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ