Facebook Pixel Mεγάλη καριέρα μέσω ΑΕΚ;
| 2012-08-05 09:31:00

Mεγάλη καριέρα μέσω ΑΕΚ;

Mεγάλη καριέρα μέσω ΑΕΚ;

O Αχμέντ Μαγκντί είπε ότι βρήκε την "ιδανική ομάδα"!

"Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για εμένα. Προσωπικά, δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα, γιατί αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Ωστόσο, θέλω πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα", ανέφερε αρχικά ο Μαγκντί στην "ΩΡΑ των σπορ" και πρόσθεσε:

"Θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη. Εκεί μπορούν να σε δουν πολλές ομάδες και να κάνεις μία μεγάλη καριέρα. Μακάρι όλα να πάνε καλά με τις διαπραγματεύσεις και να έρθω στην ΑΕΚ. Είναι ιδανική επιλογή για εμένα".

Στη συνέχεια, ο Αιγύπτιος μέσος μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Βαγγέλη Βλάχο: "Ξέρω τον κ. Βλάχο από τον Πανιώνιο. Μπορεί να συνεργαστήκαμε μικρό διάστημα (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2005/06), αλλά είναι ένα εξαιρετικός προπονητής και είχαμε κάνει πολύ καλή δουλεία τότε. Είναι θετικό για μένα που θέλει να συνεργαστούμε ξανά".

Κλείνοντας, ο 26χρονος χαφ τόνισε: "Φυσικά και ξέρω πράγματα για την ΑΕΚ. Έπαιξα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, σχεδόν κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη και έχει πάρα πολύ κόσμο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags