Facebook Pixel "Από παιδί μικρό..."
| 2012-08-06 08:55:00

"Από παιδί μικρό..."

"Από παιδί μικρό..."

Παιδικό όνειρο ήταν για τον Βελάσκες του Παναθηναϊκού να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "meridiano.com":

"Ήμουν πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε μια διοργάνωση τόσο σημαντική όσο το Τσάμπιονς Λιγκ. Από παιδί ονειρευόμουν κάτι τέτοιο και δόξα το Θεό μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω με τον Παναθηναϊκό".

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: "Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε. Αλλά ήρθα στην Ελλάδα με σκοπό να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και του τεχνικού επιτελείου. Ευτυχώς δούλεψα καλά και κέρδισα την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και πρέπει να συνεχίσω έτσι ώστε να παίρνω συνέχεια στα πόδια μου λεπτά συμμετοχής".

Για τα πρώτα του προβλήματα στην Ελλάδα: "Η γλώσσα είναι πολύ πολύπλοκη αλλά όλοι προσπαθούν να με βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Για τα υπόλοιπα νοιώθω ασφαλής και με την βοήθεια των παιδιών αλλά και του τεχνικού επιτελείου όλα είναι πιο εύκολα.

Σίγουρα ήθελα μια περίοδο προσαρμογής αλλά η προηγούμενη εμπειρία μου στην Βιγιαρεάλ με βοήθησε ώστε να περάσω πολύ πιο γρήγορα αυτό το στάδιο. Ακόμα όμως πρέπει να δείξω βελτίωση στην ταχύτητα και την ακρίβεια του παιχνιδιού που έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με το ποδόσφαιρο στην Βενεζουέλα. Εδώ η μπάλα πάει πιο γρήγορα και πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags