Facebook Pixel Πάει και ο Φίσερ...
| 2012-08-25 16:25:00

Πάει και ο Φίσερ...

Πάει και ο Φίσερ...

O Γκιστ εξήγησε για ποιο λόγο προτίμησε τη Μάλαγα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ένας ακόμη στόχος, ο Ντ' Ορ Φίσερ κατέληξε στην ουκρανική Ντόνετσκ!

Ο ένας μετά τον άλλον χάνονται οι ψηλοί που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό... Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην τελική επιλογή υποχρεώνει έναν - έναν τους «πράσινους» στόχους να καταλήγουν σε άλλη ομάδα...

Ετσι, μετά τον Γκιστ που δήλωσε ότι ο προτίμησε τη Μάλαγα από τον Παναθηναϊκό, επειδή το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, ο Ντ' Ορ Φίσερ συμφώνησε με την ουκρανική Ντόνετσκ!

Ο Αμερικανός της Μπιλμπάο είχε μια φιλολογική πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο, περίμενε μέχρι και χθες, ωστόσο, δεν μπορούσε εν τέλει να αγνοήσει την εξαιρετική πρόταση των Ουκρανών που προφανώς ήταν καλύτερη απ' αυτή της Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Παναθηναϊκό που καθυστερεί να πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Φίσερ αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, είχε αποκτηθεί το 2011 από την Ρεάλ, ενώ στην νέα του ομάδα θα βρει έναν παλιό συμπαίκτη του, τον Ντόρον Πέρκινς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί παλιότερα στη Μακάμπι!

Με δεδομένο ότι η μία μετά την άλλη οι «ευρωπαϊκές» περιπτώσεις χάνονται, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να πάει σε λύση από το ΝΒΑ, με το όποιο ρίσκο έχει μια τέτοια επιλογή...

Ωστόσο, το βασικότερο προς το παρόν δεν είναι η «επιλογή», αλλά να αποφασίσει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ τι είδους παίκτες ψάχνουν για τη φροντ λάιν...

Αλλωστε, θεωρητικά τουλάχιστον, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για δύο ξένους - ρακέτας κι όπως πάει θα 'βγει και ο Αύγουστος χωρίς να έχουν καν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι.

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags