Facebook Pixel Τι θα αλλάξει στην ΕΡΤ τώρα που ανέλαβε ο Αιμίλιος Λιάτσος
| 2012-09-10 22:06:00

Τι θα αλλάξει στην ΕΡΤ τώρα που ανέλαβε ο Αιμίλιος Λιάτσος

Τι θα αλλάξει στην ΕΡΤ τώρα που ανέλαβε ο Αιμίλιος Λιάτσος

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΡΤ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του δημοσιογράφου, παρουσιαστή και εκδότη, Αιμίλιου Λιάτσου, στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Σιγά το πράγμα, θα μας πείτε, εδώ υπήρξε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ. Δεν θα διαφωνήσουμε, απλώς να, είναι άλλο να διασκεδάζεις (ελαφρώς πιωμένος) με τα τραγούδια του Καραφώτη και άλλο να τον δεις μια μέρα μπροστά σου στο Μέγαρο, να θέλει σώνει και καλά να τραγουδήσει άρια.

Όπως και να ‘χει ο Αιμίλιος Λιάτσος έρχεται για να φέρει δραστικές αλλαγές στην σκουριασμένη ΕΡΤ. Πέντε από αυτές έχουν σίγουρα κάπως έτσι:

1). Τα δελτίο ειδήσεων θα διατηρήσουν το ενημερωτικό τους προφίλ, αλλά με μια λίγο πιο… πικάντινη εσάνς. Ασφαλώς δηλαδή θα είναι προσανατολισμένα στην πολιτική επικαιρότητα αλλά να, λίγο πιο «ανάλαφρα». Παραδείγματος χάρη, εκεί που θα μιλούν για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ, θα αναφέρεται: «Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε με ανανεωμένο look, με φρεσκοκουρεμένα μαλλιά και με ένα γκρι μπλέιζερ να τονίζει το χρώμα των ματιών του».

Διαβάστε αναλυτικά στο kamarinia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags