Facebook Pixel "Μην κάνουμε την ΑΕΚ ...Mall"
| 2012-09-11 14:18:00

"Μην κάνουμε την ΑΕΚ ...Mall"

"Μην κάνουμε την ΑΕΚ ...Mall"

O Στέλιος Μανωλάς καλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ να στηρίξουν τον Μαύρο.

«Η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες μέρες από την ίδρυσή της. Κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Πιστεύατε όμως ποτέ ότι η χώρα θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση; Παρόλο που υπάρχουν και θετικά από την κρίση, η αλήθεια είναι ότι την πληρώνουν αυτοί που δεν έχουν ευθύνη. Την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι», είπε αρχικά ο Μανωλάς στον "Sentra" για να προσθέσει στη συνέχεια για:

Το «προϊόν» ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαχείριση στην ΑΕΚ: «Η ελληνική αγορά είναι μικρή. Το προϊόν απευθύνεται μόνο σε μας, άντε και στην Κύπρο. Εσοδα έρχονταν πάντα μόνο από τα τηλεοπτικά, αυτά έπρεπε να διαχειριστούμε. Αυτά που βγάζαμε. Δεν έγινε όμως αυτό τα προηγούμενα χρόνια και παίζαμε κορώνα-γράμματα. Το 2008 έκανε πολλές μεταγραφές, με υψηλά κασέ και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ριβάλντο, Χουανφράν, Μπασινάς... Αποκλειστήκαμε από την Ομόνοια και μετά ήρθε η καταιγίδα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε τώρα...»

Το πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: «Από τη μέρα που πούλησε τις μετοχές ο Τροχανάς στην ENIC ξεκίνησαν τα προβλήματα και τα χρέη με την ανοχή της Πολιτείας. Εφτασε η ομάδα να χρωστάει και να μην επεμβαίνει κανένας. Οσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν της κρίσης που ζούμε τώρα. Είχαν εμπλακεί πάρα πολλοί στη διοίκηση και όπως ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα, όταν σε μια προσπάθεια εμπλέκονται πάνω από δύο, δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία».

Τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ο Ντέμης τα έπαιξε όλα στην πρώτη προσπάθεια να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Ο Κυριάκος με 1.200.000 ευρώ, ο Μπασινάς με 1.100.000, ο Χουανφράν με 600.000... Μετά ήρθε ο αποκλεισμός και δεν μπόρεσε να καλύψει το άνοιγμα με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν έμπαινε στους ομίλους. Παρασύρθηκε ο Ντέμης, αλλά είναι εύκολο να τον κρίνεις εκ των υστέρων...».

Τη σύγκριση ανάμεσα στις ακαδημίες της εποχής του με τη σημερινή: «Ο αείμνηστος Λουκάς Μπάρλος είχε προβλέψει να δουλέψει με τις ακαδημίες με τον Σεραφείδη και μέσα σε ένα δύο-χρόνια είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια. Μπήκαμε κάποιοι νεαροί στην ομάδα, αλλά τότε ήμασταν τυχεροί. Βρεθήκαμε δίπλα σε παίκτες όπως ο Δομάζος, ο Παπαϊωάννου, ο Μαύρος, ο Αρδίζογλου, ο Μπάγεβιτς. Δεν απογυμνώθηκε τότε η ομάδα. Τώρα έχασε δύο παιχνίδια στην αρχή και είναι δύσκολο για τα παιδιά, διότι δεν υπάρχουν στην ομάδα τέτοιοι ποδοσφαιριστές να τους βοηθήσουν...».

Τους παίκτες στους οποίους ο ίδιος πιστεύει: «Μου άρεσε ο Κλωναρίδης που αναδείχτηκε γρήγορα. Είναι αδυναμία μου ο Νικολιάς, υπάρχει ο Παπαδημητρίου και ο Νικολόπουλος, υπάρχουν και άλλα παιδιά. Είδα την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και μου άρεσε. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια, γιατί ο κόσμος είχε μάθει σε διαφορετικά πράγματα».

Τον Θωμά Μαύρο και τον Βαγγέλη Βλάχο: «Εύχομαι καλή δύναμη στα παιδιά. Είμαι ήσυχος με αυτούς τους ανθρώπους. Θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Μαύρου που μπήκε μπροστά. Δεν φταίει σε τίποτα. Δεν είναι αυτός που δημιούργησε τα προβλήματα. Μπήκε απλώς για να βοηθήσει. Αν απαξιωθεί και ο Μαύρος, δεν ξέρω πού αλλού μπορούμε να φτάσουμε. Τι να κάνουμε την ΑΕΚ, mall; Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλούν ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς. Η ΑΕΚ έχει το προνόμιο να έχουν περάσει απατεώνες από τη διοίκηση και να μην έχει ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Οπως δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτούς που έδειραν τον Μπάγεβιτς. Θέλω να πιστεύω ότι ούτε ο Θωμάς Μαύρος θα απαξιωθεί. Επαναλαμβάνω ότι δεν ευθύνεται σε τίποτα, ήρθε σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags