Facebook Pixel "Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε"!
| 2012-09-11 19:47:00

"Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε"!

"Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε"!

Με κρητική και ποντιακή λύρα, η «Olympic Air» υποδέχθηκε στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» τους Ελληνες Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου, τους πραγματικούς πρωταθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τους Ελληνες Παραολυμπιονίκες στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» με τους περισσότερους να μεταφέρουν τις ευχαριστίες όλων των Ελλήνων για τις στιγμές και τις επιτυχίες στο Λονδίνο.

Εκεί ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος υποσχέθηκε τη στήριξη και τη βοήθεια προς τους παραολυμπιονίκες μέχρι και τους επόμενους Αγώνες, αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων παρέδωσε ένα περιστέρι στους εκπροσώπους της «Olympic Air» ευχαριστώντας τους με αυτόν τον τρόπο για το γεγονός ότι η εταιρεία κάλυψε τα ναύλα για την αναχώρηση και την άφιξή τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κρητικοί και ποντιακοί χοροί, ενώ υπάλληλοι της εταιρείας και παιδιά σχηματίζοντας τη λέξη «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ», έκλεισαν την όμορφη και λιτή εκδήλωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags