Facebook Pixel Τελικά, θα γυρίσει κανένας ζωντανός;
| 2012-09-12 12:02:00

Τελικά, θα γυρίσει κανένας ζωντανός;

Τελικά, θα γυρίσει κανένας ζωντανός;

Τελικά έχει γίνει πονεμένη, μα πολύ πονεμένη όμως, ιστορία η Eθνική για τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Εδώ στο Ρέντη κάθε φορά που φεύγουν οι διεθνείς για την ομάδα του Σάντος σταυροκοπιούνται και μαζί φτύνουν και τον κόρφο τους για να μην γυρίσουν οι ερυθρόλευκοι άσοι τραυματίες.

Μωρέ ό,τι και να κάνουν, σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι της εθνικής, ο Ολυμπιακός έχει κι ένα «τραυματία πολέμου».

Καλά με τον Τοροσίδη είχε γίνει πια ανέκδοτο, αφού επί δύο χρόνια όποτε πήγαινε στην εθνική γύριζε υπό τις καλύτερες των συνθηκών με θλάση και υπό τις χειρότερες με κάταγμα.

Και πάνω που ησυχάσαμε λίγο με τον Τόρο, πάει η εθνική στο ΓΙΟΥΡΟ κι από το πρώτο παιχνίδι παθαίνει χιαστούς ο Αβραάμ! Μιλάμε για τη μεγαλύτερη απώλεια που θα μπορούσε να κάτσει στον Ολυμπιακό, σε σχέση και με την αποχώρηση του Μέλμπεργκ.

Για σκεφθείτε. Ίδιος θα ήταν τώρα ο Ολυμπιακός με τον Αβραάμ στην άμυνα; Με τον παίκτη που επί τέσσερα χρόνια είναι ο βράχος πίσω; Κι άλλη ψυχολογία θα είχαν κι ο Σιόβας κι ο Παπάζογλου κι ο Μανωλάς με ένα Έλληνα, που θα τον ήξεραν και τους ήξερε. Τώρα, προσπαθούν να μάθουν τον Κοντρέρας κι ο Κοντρέρας να τους μάθει αυτούς.

Τεράστιο πλήγμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Αβράμη και κανείς δεν ξέρει και πόσο θα κοστίσει στον Ολυμπιακό σε όλη τη σεζόν, αφού μόλις τώρα ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Και πάνω που ξεκινάει το Τσάμπιονς Λιγκ, να και οστικό οίδημα ο Μανιάτης χθες στην εθνική! Δεν παίζει, λέει, στα Γιάννινα, αλλά θα προσπαθήσει και είναι αισιόδοξος να παίξει με τη Σάλκε. Κι αν δεν παίξει; Η, κι αν παίξει, πως θα παίξει; Θα είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό του; Πόσο θα αντέξει; Κι αν πάθει καμία υποτροπή;

Κι όλα αυτά ενώ ο Μανιάτης είναι από πέρσι παίκτης-κλειδί στον Ολυμπιακό και το καλύτερο τρεχαντήρι της ομάδας.

Ρε κανένας ζωντανός θα γυρίσει στο Ρέντη από την εθνική;…

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags