Facebook Pixel Άλλος στα φιλικά, άλλος στα επίσημα...
| 2012-09-12 13:08:00

Άλλος στα φιλικά, άλλος στα επίσημα...

Άλλος στα φιλικά, άλλος στα επίσημα...

Το διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ που δείχνει ο Μπερτράν Ρομπέρ σε σχέση με την προετοιμασία. Ο προβληματισμός που υπάρχει και η προσδοκία για "ανέβασμά" του στο εξής.

Πριν καιρό θα μπορούσε να πει κανείς πως στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν ότι κάλλιστα ο Μπερτράν Ρομπέρ θα αποτελούσε μια εσωτερική μεταγραφή για τον "Δικέφαλο". Ο λόγος; Ο Γάλλος τα είχε πάει ιδιαίτερα καλά στην προετοιμασία της ομάδας και έδειχνε πως αυτή την σεζόν θα παρουσίαζε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη στην οποία ήταν "εξαφανισμένος".

Αν και ο ίδιος ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι, όλα άλλαξαν κατά την περίοδο που ο ΠΑΟΚ ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ηταν αρκετά "ανεβασμένος" σε πολλά ματς, έπεισε τον Δώνη πως άξιζε να του δώσει ευκαιρίες και με λίγα λόγια άρεσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής του "Δικεφάλου" να τον εμπιστευτεί σε όλα τα φετινά επίσημα ματς και μάλιστα στα πέντε από τα έξι να ξεκινήσει βασικός.

Διαφορετικός στα επίσημα ματς...

Ωστόσο το αγωνιστικό προφίλ του δεν είναι το ίδιο σε σχέση με τα φιλικά (κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι)... Ο Ρομπέρ δεν θυμίζει τον παίκτη που ικανοποιούσε σε αυτά, δεν είναι σε... καλό φεγγάρι και ειδικά στα ματς με την Ραπίντ και τον Ατρόμητο που υπήρχε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τα προηγούμενα ήταν εκτός ρυθμού. Δεν "φάνηκε", έκανε αβίαστα λάθη (όπως αυτό στο φάουλ που κέρδισε ο Ατρόμητος από το οποίο ξεκίνησε η φάση για το 1-0) και με λίγα λόγια δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο προβληματισμός και η προσδοκία για... αλλαγή προφίλ

Είναι δεδομένο πως αυτό έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού δεν είναι αυτές που θα περίμεναν στον "Δικέφαλο", ο οποίος -και- στα "άκρα" είναι γεγονός πως έχει... θέμα αφού δεν παίρνει πολλές βοήθειες από εκεί. Στους "ασπρόμαυρους" θέλουν να δουν στο εξής έναν... άλλον Ρομπέρ που θα ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του και θα δείξει πως μπορεί να έχει έναν δραστήριο ρόλο στην ομάδα.

Πλέον είναι στο χέρι του Γάλλου να πείσει τον Γιώργο Δώνη πως μπορεί να "σταθεί" στον ΠΑΟΚ, κάτι που ναι μεν είχε κάνει σαφές στην προετοιμασία της ομάδας όχι όμως και στα επίσημα ματς. Και αυτή η αλλαγή απόδοσης του Ρομπέρ, είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να ικανοποιεί τον προπονητή του "Δικεφάλου"...

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags