Facebook Pixel Στην αντεπίθεση η Κέρκυρα
| 2012-09-12 23:32:00

Στην αντεπίθεση η Κέρκυρα

Στην αντεπίθεση η Κέρκυρα

Απαντήσεις θέλει να δώσει η ομάδα της Κέρκυρας, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το... αριστερό και αναζητάει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο την φορμαρισμένη Ξάνθη. 

Έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση είναι όλοι στην ομάδα της Κέρκυρας, καθώς το ξεκίνημα δεν ήταν καλό με τις δύο ήττες από Ατρόμητο και Αστέρα, όμως αυτό δεν πτοεί τους παίκτες του συλλόγου που ετοιμάζουν απαντήσεις στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

 

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του ήξεραν από την πρώτη στιγμή πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα τον πρώτο καιρό, αφού η ομάδα είναι νέα και νεαρή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εμπειρία και συνοχή.

Επίσης, οι ομάδες που αντιμετώπισαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι από τις κορυφαίες του φετινού πρωταθλήματος, από τις λίγες που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενώ η συμμετοχή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις «ανάγκασε» να είναι από νωρίς έτοιμες.

Έτσι στο νησί επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας, μετά και από τις θετικές εμφανίσεις στα φιλικά που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι πεισμωμένοι να δώσουν απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τους ξοφλήσουν από τόσο νωρίς.

Η Κέρκυρα αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική την Ξάνθη, αντίπαλος δυνατός αλλά όχι άτρωτος, γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Φαίακες και να πάρουν το πρώτο τρίποντό τους στην σεζόν.

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα είναι η απουσία του Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο. Αντίθετα, στις προπονήσεις έχει ενσωματωθεί εδώ και ημέρες ο Ανέστης Νάστος, που όμως η συμμετοχή του είναι αμφίβολη καθώς η μεγάλη απουσία του τον έχει αφήσει λίγο πίσω.  

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags