Facebook Pixel Σκούρα τα πράγματα...
Άλλα Σπορ
| 2012-09-12 21:09:00

Σκούρα τα πράγματα...

Σκούρα τα πράγματα...

Από την μία η κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση του Σαμικά, από την άλλη η μη έγκριση του συμβολαίου του Λιόντα, σφίγγουν ακόμα παραπάνω τον κλοιό αναφορικά με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Πάνω από 1.000.000 ευρώ τα χρέη του τμήματος.

Ένα μετά το άλλο έρχονται σήμερα τα Τετάρτη τα χτυπήματα για τον Παναθηναϊκό στο τμήμα βόλεϊ. Οι «πράσινοι» είδαν τον Σαμικά να λέει όχι μέσω του δικηγόρου του στον νέο διακανονισμό και να πηγαίνει την υπόθεση στον αθλητικό δικαστή, με την απολογία να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Πριν όμως αρχίσουν εκ νέου να φτιάχνουν το πλάνο για την συγκεκριμένη υπόθεση, υπήρξε και αυτή του Μιχάλη Λιόντα. Η ΕΣΑΠ και η αρμόδια επιτροπή μεταγραφών δεν ενέκρινε το συμβόλαιο του νεαρού πασαδόρου και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο συμβόλαια και σύμφωνα με την προκήρυξη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Βέβαια αν μέχρι την Παρασκευή βρεθεί άκρη με τον Γάλλο, θα μπορούν οι «πράσινοι» να πουν στην ΕΣΑΠ πως δεν μπορούσαν να είχαν κάνει μεταγραφή καθώς δεν είχαν δικαίωμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ακόμα και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Και μέσα σε όλα αυτά έγινε γνωστό πως το ποσό που πρέπει να δώσει ο Ερασιτέχνης για το τμήμα βόλεϊ ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ και αύριο Πέμπτη αναμένεται μια οριστική απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια ή το τμήμα θα κατέβει αντί για την Α1 στην Α2.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο κλοιός σφίγγει ακόμα περισσότερο και το μέλλον είναι πιο δυσοίωνο από ποτέ.

Η ανακοίνωση για τον Λιόντα

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για τον Λιόντα έχει ως εξής: «Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Μετεγγραφών & Έγκρισης Συμβολαίων της ΕΣΑΠ και πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ενέκρινε καταρχήν όλα τα συμβόλαια που κατατέθηκαν μέχρι 31.08.2012 στο πλαίσιο των οριζομένων στο 1.2.7. της προκήρυξης πρωταθλήματος 2012-2013, με εξαίρεση το συμβόλαιο του αθλητή Μιχάλη Λιόντα με το ΤΑΑ Παναθηναϊκός σε σχέση με το οποίο ισχύει η απαγόρευση του άρθρου 15 παρ. 2 του Ν. 4049/2012 (ΦΕΚ. 35/23.02.2012) λόγω εκκρεμοτήτων του σωματείου Παναθηναϊκός ΤΑΑ αναφορικά με την τακτοποίηση των οφειλών του από τελεσίδικες αποφάσεις.
Επίσης καταρχήν ενέκρινε όλα τα υπόλοιπα συμβόλαια που κατατέθηκαν στα πλαίσια των μεταγραφών μέχρι και 11.09.2012».

Η ανακοίνωση για τον Σαμικά

Λίγο πριν η ΕΟΠΕ είχε ανακοινώσει την κλήση σε απολογία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τις υποθέσεις των Σαμικά και Νταραϊντού, μια ανακοίνωση που έχει ως εξής: «O αθλητικός δικαστής καλεί σε απολογία την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 15:00:

• τo σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ/ΤΑΠ οπότε θα συζητηθεί η καταγγελία του πετοσφαιριστή Guillaume Samica για την μην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

• το σωματείο ΑΕΚ οπότε θα συζητηθεί η καταγγελία του πετοσφαιριστή Pedro Santiago Darraidou για την μην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags