Facebook Pixel "Οζίλ" κατά Θρύλου!
| 2012-09-13 23:38:00

"Οζίλ" κατά Θρύλου!

"Οζίλ" κατά Θρύλου!

 Εντάξει, η Σάλκε έχει μερικά σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη σύνθεσή της. Και κύρια τους Ολλανδούς Χούντελαρ και Άφελαϊ, με τον πρώτο να έχει περάσει από Ρεάλ και Μίλαν και το δεύτερο από Μπαρτσελόνα… Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όμως, στο τελευταίο παιχνίδι που είδα την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο 2-2 με το Ανόβερο εκτός έδρας για την Μπούντεσλιγκα, τρελάθηκα με ένα πιτσιρικά της Σάλκε, ένα παιδί 22 ετών, τον Λιούς Χόλτμπι. 

Μιλάμε για ένα παίκτη που φέρνει απίστευτα στον Οζίλ της Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν μπορώ να ξέρω αν έτυχε σε αυτό το παιχνίδι να έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά νομίζω ότι είναι ο πρώτος παίκτης που θα πρέπει να επιχειρήσει να μπλοκάρει ο Ζαρντίμ. 

Πολύ απλά διότι αυτός ήταν ο κινητήριος μοχλός της Σάλκε. Από το αριστερό του πόδι ξεκινούσαν πανέμορφες πάσες, κάθετες, από αυτές που σκίζουν κάθε αντίπαλη άμυνα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έφευγε συνεχώς μπροστά και σαν κρυφός κυνηγός, απειλώντας το Ανόβερο και βάζοντας τελικά κι ένα έξοχο γκολ με κεφαλιά. 

Εάν αυτό το παιδί βρει χώρους στο Καραϊσκάκη, την έβαψε ο Ολυμπιακός. Εάν, όμως, τον μπλοκάρουν οι ερυθρόλευκοι, θα έχουν αχρηστεύσει ένα πολύ μεγάλο όπλο της Σάλκε, στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Όχι ότι δεν έχει κι άλλα όπλα η Σάλκε. Κι ο Φαρφάν από δεξιά μπορεί να φτιάξει φάσεις και να βάλει γκολ, αλλά κι ο 18χρονος Ντρέσλερ από αριστερά, όπως κι ο Αμερικάνος Τζόουνς από τον άξονα και φυσικά ο Άφελαϊ. Δεν ξέρω αν είναι ασταθής σε απόδοση παίκτης, αλλά την ποιότητα αυτού του Χόλτμπι εγώ δε νομίζω πως την έχει κανένας άλλος στη Σάλκε! 

Πηγή: Sportfm

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags