Facebook Pixel "Φουστέρ έως το 2016"
| 2012-09-13 18:31:00

"Φουστέρ έως το 2016"

"Φουστέρ έως το 2016"

Ο Νταβίντ Φουστέρ, σύμφωνα με τους Ισπανούς, φέρεται να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 και να απομένουν οι ανακοινώσεις.

Στην Ισπανία έγραψαν πως «ο Νταβίντ Φουστέρ, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016, μετά από μια ουσιαστική συμφωνία με τον σύλλογο. Ο Ισπανός παίκτης βρήκε σημείο επαφής με την ελληνική ομάδα και αποδέχτηκε μια επέκταση του συμβολαίου του ως το 2016, δηλαδή αυτόματη ανανέωση κατά δύο χρόνια.

 

Ο μάνατζέρ του πήγε στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας και μπήκαν οι βάσεις για το νέο συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο προβλέπει βελτιωμένες αποδοχές για τον παίκτη. Ο παίκτης έχει γίνει είδωλο για το οπαδούς και τον περασμένο χρόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Η συμβολή του στον τελικό με τον Ατρόμητο ήταν καθοριστική, αφού σκόραρε στην παράταση. Φέτος θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι πληροφορίες πάντως ήθελαν τον παίκτη να υπογράφει την Πέμπτη το νέο του συμβόλαιο. «Τελειωμένες» από την άλλη θεωρούνται και οι υποθέσεις των Αμπντούν και Χολέμπας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags