Facebook Pixel Αγρύπνια υπέρ του Μεγαλομάρτυρα Επίορκου!
| 2012-09-14 10:44:00

Αγρύπνια υπέρ του Μεγαλομάρτυρα Επίορκου!

Αγρύπνια υπέρ του Μεγαλομάρτυρα Επίορκου!

Με την περιφορά της εικόνας του Μεγαλομάρτυρα Επίορκου Δημοσίου Υπαλλήλου, οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας ζήτησαν την συγχώρεσή του κλάδου, επειδή σκέφτηκαν να τον θυσιάσουν για να εξευμενίσουν την Τρόικα.

Μιά τελετή με βαθύ θρησκευτικό περιεχόμενο, έγινε χθές στο Μέγαρο Μαξίμου: Σύσσωμοι οι πολιτικοί αρχηγοί, επιχείρησαν με την λιτανεία της Ιερής εικόνας του Μεγαλομάρτυρα Επίορκου, να εξιλεωθούν για την πρότασή τους να «Απολυθούν» (συγγνώμη για την έκφραση) οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να μειωθεί ο δημόσιος τομέας, όπως απαιτούν οι δανειστές μας.

Η βέβηλη αυτή πρόταση εκ μέρους της κυβέρνησης-Μήδειας, εννοείται ότι προσβάλλει κατάφωρα την ιερότερη σχέση που μπορεί να υπάρξει στην Πολιτική: Τη σχέση ανάμεσα στον διορισμένο δημόσιο υπάλληλο-ψηφοφόρο και τον προστάτη διοριστή του, ο οποίος οφείλει να τον Υπερασπίζεται και να «καθαρίζει για πάρτη του», ανεξάρτητα με τα αδικήματα στα οποία έχει υποπέσει. Διότι, για τον γονέα-πολιτικό, όλα τα διορισμένα παιδιά του είναι ίδια και τα πονάει το ίδιο. Είτε έχουν δωροδοκηθεί (και έχουν τιμωρηθεί με μίνιμαλ διαθεσιμότητα!) είτε έχουν κατηγορηθεί για παιδεραστία.

Εξάλλου, εκείνο που προέχει για ένα πολιτικό, είναι ότι πρόκειται για «παιδιά» που σεβάστηκαν τις παραδόσεις και ζήτησαν τη βοήθειά του για να βρούν δουλειά και δεν τον αγνόησαν με το να στραφούν στον διαβολικό ιδιωτικό τομέα ώστε να τους αξίζει κάθε τιμωρία.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της λιτανείας, και την τελετουργική επίκληση στον κώδικα των Δημοσίων Υπαλλήλων (Αμήν!) κάποιοι πολιτικοί αργηγοί, για να δείξουν στους επίορκους ψηφοφόρους τους, ότι αν και τολμάνε να συζητήσουν το θέμα της απόλυσης, στην πραγματικότητα παραμένουν «ταγμένοι» στη σωτηρία του κλάδου, δέθηκαν στις κολώνες του Μαξίμου και αυτομαστιγώθηκαν.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags