Facebook Pixel Βλάχος ή Κατσαβάκης;
| 2012-09-14 10:15:00

Βλάχος ή Κατσαβάκης;

Βλάχος ή Κατσαβάκης;

Το παιχνίδι ΑΕΚ - Άρης είναι πλέον καθοριστικό και για τις δυο ομάδες. Ούτε οι γηπεδούχοι, ούτε οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και θέλουν να μην τριτώσει το κακό.

Η ΑΕΚ θα έχει την υποστήριξη του κοινού της, θα υπάρχει ενθουσιασμός κι από την παρουσία των υποψήφιων επενδυτών στο γήπεδο, όμως αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει πείσει ακόμα και μετράει δυο ήττες από Αστέρα (0-1 εντός) και Ξάνθη (0-1 εκτός).

Το ίδιο και με τον Άρη του Κατσαβάκη. Δεν παίζει μπάλα ο Άρης κι έχει μόνο έναν πόντο στα δυο ματς, χωρίς να σκοράρει κι αυτός (0-1 από Πανιώνιο εκτός, 0-0 με ΟΦΗ εντός).

Στον Άρη, μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει μουρμούρες για τον Κατσαβάκη, ενώ ο Βλάχος κι αυτός βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση με δυο ήττες, έστω κι αν τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Εδώ που τα λέμε, όμως, τι φταίνε και οι προπονητές με ρόστερ που έχουν τόσα κενά; Ή μήπως υπάρχουν λεφτά για αποζημιώσεις;

Ακόμα, όμως, κι αν κάτι δεν πάει καλά με αυτούς, αν έρθουν άλλοι θα είναι μεγαλύτερα ονόματα; Αφού δεν υπάρχει φράγκο στις δυο ΠΑΕ.

Όπως και να έχει, μια τρίτη γκέλα για οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες θα προκαλέσει περισσότερες γκρίνιες απ' αυτές που ήδη υπάρχουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δηλαδή. Και ξέρουμε τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις στην Ελλάδα και ποιοι πληρώνουν το μάρμαρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags