Facebook Pixel Το γοργόν και ...Χάρις έχει!
| 2012-09-14 11:46:00

Το γοργόν και ...Χάρις έχει!

Το γοργόν και ...Χάρις έχει!

Σήμερα τελικά στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις - Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να επισπεύσει την άφιξή του κατά μία εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι προγραμματισμένο να έρθει στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις. Ο Άγγλος επιχειρηματίας θα φτάσει σήμερα στη χώρα μας και έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσει και τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί σήμερα, σίγουρα θα υπάρχει συνάντηση αύριο, ίσως και με μια επίσκεψη του Χάρις στα Σπάτα. Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του Βιντιάδη, αρχικά η άφιξη του «Mr fix it» στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί για το τέλος της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή).

Ωστόσο, αποφάσισε τελικά να την επισπεύσει για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν οι πιέσεις που δέχεται η πλευρά των επενδυτών από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να «τρέξουν» οι εξελίξεις και ο δεύτερος (ίσως και ο βασικότερος) πως πληροφορήθηκε ότι μετά από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, η ΑΕΚ δίνει δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς (με ΟΦΗ, Πανιώνιο) και για τον ίδιο ήταν πολύ σημαντικό να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Και αυτό διότι επιθυμία του είναι να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια το κλίμα, αλλά και την δυναμική της ομάδας. Φυσικά, ο Χάρις είναι ενήμερος για τα εισιτήρια που έκοψε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι άνθρωποι που ασχολούνται με το deal είναι πεπεισμένοι ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην τελική του απόφαση, αν διαπιστώσει ότι και μόνο η παρουσία του στο ΟΑΚΑ είναι ικανή να «κινητοποιήσει» τους φίλους της ΑΕΚ για να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags