Facebook Pixel "Θα τα ...Πίνο μαζί του!"
| 2012-09-14 11:01:00

"Θα τα ...Πίνο μαζί του!"

"Θα τα ...Πίνο μαζί του!"

Στην επικείμενη συμφωνία με τον Κολομβιανό κυνηγό, τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο αλλά και τον ...Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός...

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην εκπομπή «Παλτά και παικταράδες» με τον Ευάγγελο Μίχο και σχολίασε:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Τίποτα δεν είναι απίθανο, μπορεί να το δούμε κι αυτό γραμμένο για τον Ολυμπιακό. Βέβαια, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση δεν είναι πρόβλημα μόνο ελληνικό, αλλά πανευρωπαϊκό, αυτά τα νούμερα προκαλούν και οι συνεχόμενες προσπάθειες του Κριστιάνο να πάρει περισσότερα λεφτά, τον έχουν κάνει αντιπαθή στον κόσμο».

Για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού:

«Δεν ησυχάζει ποτέ ο Ολυμπιακός. Είμαστε η μόνη ομάδα που ασχολούμαστε 12 μήνες. Και είναι λογικό γιατί η μισή Ελλάδα ασχολείται με τη συγκεκριμένη ομάδα και υπάρχουν και οι εφημερίδες που πρέπει να γεμίσουν σελίδες. Εμείς πάμε σε ένα παιχνίδι την Τρίτη με την Σάλκε, που είναι πολύ σημαντικό μεν, αλλά έχουμε τη λογική που επανέλαβε και ο πρόεδρος στους παίκτες, λέγοντάς τους να μπουν και να το χαρούν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Φυσικά, εμείς κοιτάμε πρώτα από όλα τα Γιάννενα. Ακόμα και όσοι είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές τα Γιάννενα σκέφτονται».

Για τις ανανεώσεις και την απόκτηση του Πίνο:

«Τους θέλαμε και θα παραμείνουν. Υπάρχουν κι άλλοι που θα ακολουθήσουν. Ο Πίνο μάς έχει απασχολήσει, αλλά τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, τίποτα δεν είναι οριστικό. Μπορεί να έχουμε μια μεταγραφή από το πουθενά που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη μπορεί και όχι. Θέλω όμως να πω ειδικά στους οπαδούς, μιλώντας από καρδιάς, ότι η μεταγραφολογία είναι άδικη για όσους έχεις. Οι ποδοσφαιριστές δεν το δέχονται καλά. Η 18άδα μας δεν χωράει ποδοσφαιριστές που αλλού θα έπαιζαν βασικοί. Αύριο λοιπόν έχουμε μια μάχη για το πρωτάθλημα και όλοι, από το υπαλληλικό προσωπικό, ως τα στελέχη, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, έχουμε εκεί στραμένα τα μάτια μας».

Για το πότε θα έρθει ο Πίνο και τα σενάρια με Ροναλντίνιο:

«Θα δούμε πότε θα έρθει ο Πίνο. Έχει ένα θεματάκι με τη βίζα του. Θα έρθει να περάσει από εξετάσεις και να συμφωνήσουμε. Εμείς κάνουμε τις πιο ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις που μέχρι πρότινος γινόντουσαν μόνο στην Αγγλία. Όσο για το σενάριο που κυκλοφορεί με τον Ροναλντίνιο και τις δηλώσεις του αδερφού του, σας λέω πως αυτή είναι η δουλειά των ατζέντηδων. Να ανοίγουν τις πόρτες, τις οποίες όμως πρέπει να διαβείς. Εμείς δεν την έχουμε διαβεί ακόμα. Θα τα ξαναπούμε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα».

Για το αν θα ανανεώσει και ο Τζιμπούρ:

«Είναι σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις όλων των ποδοσφαιριστών. Φυσικά δεν υπάρχει βιασύνη. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχουμε, ξέρουμε και αξίζουν και θα αποδειχθεί και στο γήπεδο αυτό. Στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά και όταν ο αρχηγός μας (σ.σ. Αβραάμ Παπαδόπουλος) τραυματίστηκε, ο πρόεδρος του έκανε πρόταση να ανανεώσει για δέκα χρόνια».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Οι αντίπαλες ομάδες όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό έχουν πολλά έξτρα κίνητρα. Είναι για εκείνους μια κορυφαία στιγμή. Πέφτουν πάνω τους όλα τα φώτα οπότε θα παίξουν καλύτερα. Οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να είναι και είναι συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια ως δύσκολα. Όταν ξεκινά το παιχνίδια είτε παίζεις με την Μπάγερν είτε με τον ΑΟ Λιακάδας, το μυαλό σου είναι στο γήπεδο. Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, καλύτερα να παίξεις τώρα στους Ζωσιμάδες παρά τον χειμώνα, αν και ακούμε πως θα έχει βροχές. Πάντα ο αγωνιστικός χώρος είναι ζητούμενο για εμάς γιατί εμείς κάνουμε παιχνίδ».

Για τον Ζαρντίμ που είναι άπειρος στο Champions League:

«Δεν νομίζω ότι έχει άγχος παραπάνω από αυτό που έχει κάθε επαγγελματίας προπονητής που θέλει να πετύχει. Ο Ζαρντίμ είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Εργάζεται πολύ. Παρότι δεν είναι πολλά χρόνια στους πάγκους, λόγω ηλικίας, πήγε πολύ καλά και με την προηγούμενη ομάδα του στην Ευρώπη και ελπίζω να το καταφέρει και τώρα».

Για το αν ο Ολυμπιακός ασχολείται με τις εκλογές στην ΕΠΟ:

«Δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί στη διάσταση που το βάζει ο Τύπος. Αλλά δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες να μην ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομοσπονδίας και ποιος θα ηγείται. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ο Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα με τον κύριο Πιλάβιο, ο οποίος μάλιστα προχθές είπε στον σταθμό σας πως επί προεδρίας του πήραμε τρία πρωταθλήματα. Πάλι καλά που δεν είπε πως έβαλε και μερικά γκολ... Η ομοσπονδία δεν νομίζω ότι λειτούργησε καλά και όλες οι ομάδες έχουν ζήτημα με αυτό. Δεν γίνεται να υποβιβάζονται ομάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο και τώρα να ανεβαίνουν ξανά».

Κλείνοντας είπε πως στα Γιάννενα... «Θα ανοίξει μια εξέδρα για τους οπαδούς μας που πήραν μεμονωμένα εισιτήρια», ενημέρωσε ότι «για τη Σάλκε έχουν απομείνει 5-6 χιλιάδες εισιτήρια, τα οποία θα εξαντληθούν» και αναφέρθηκε στον Μανιάτη: «Δίνουν όλοι αγώνα δρόμου, με πρώτο τον ίδιο τον παίκτη».

Στο φινάλε σχολίασε: «Όλοι, αν και είμαστε με τα εισιτήρια για τη Σάλκε στα χέρια, σκεφτόμαστε τον ΠΑΣ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags