Facebook Pixel Ψυχολογικό …μασάζ για να χαλαρώσει!
| 2012-09-14 11:30:00

Ψυχολογικό …μασάζ για να χαλαρώσει!

Ψυχολογικό …μασάζ για να χαλαρώσει!

Σφιγμένος λέγεται πως είναι ο Ζαρντίμ εδώ και λίγο καιρό, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την Μπράγκα και οι επιτυχίες του Βαλβέρδε τον αγχώνουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αισθάνεται ακόμα άνετος στο Λιμάνι, παρότι από τη διοίκηση υπάρχει η διάθεση να του δείξουν εμπιστοσύνη αντίστοιχη με αυτή που είχε ο προκάτοχός του.

Απλώς ο Ζαρντίμ ακόμα δεν έχει καταφέρει να γίνει ...Βαλβέρδε στα αποδυτήρια και όσοι τον έχουν γνωρίσει καλύτερα πιστεύουν πως μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει και το γεγονός που δεν είναι απόλυτα.

Βέβαια, ο άνθρωπος ακόμα δεν ήρθε, πότε να προλάβει να γίνει μέγεθος αντίστοιχο του επιτυχημένου προκατόχου του για τα αποδυτήρια;

Το ζητούμενο είναι, πάντως, το άγχος αυτό να μην επηρεάσει τη δουλειά του, αφού αφενός δεν είχε ξαναεργαστεί σε ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού (με απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που έχει κερδίσει 14 πρωταθλήματα τα τελευταία 16 χρόνια και με εκατομμύρια πιστών οπαδών), αφετέρου κλήθηκε να αντικαταστήσει έναν τεχνικό που ήταν απόλυτα επιτυχημένος.

Γιατί ο Βαλβέρδε έφυγε από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, δεν τον έδιωξαν. Κι έφυγε έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, και ένα Κύπελλο (στη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι), με μία ομάδα που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην Ευρώπη πέρσι και ένα σύνολο που "έπνιγε" σχεδόν κάθε αντίπαλο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Μοιραία, λοιπόν, ο Ζαρντίμ είναι σφιγμένος, κάτι που έχουν καταλάβει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Και σύμφωνα με όσα μαθαίνει ο σκύλος, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διώξουν από πάνω του την πίεση.

Στο χέρι του είναι, άλλωστε, να δείξει με τη δουλειά του πως δεν είναι κανένας αναντικατάστατος και πως μπορεί να κάνει τον Βαλβέρδε και τον κάθε Βαλβέρδε μία γλυκιά ανάμνηση...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags