Facebook Pixel Οι αγωνίες της «Ενωσης»
| 2012-09-15 17:48:00

Οι αγωνίες της «Ενωσης»

Οι αγωνίες της «Ενωσης»

Κοντά σιμά είναι τα Γιάννενα. Για την ΑΕΚ, όχι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η «Ενωση» έχει τις αγωνίες της για το πότε θα φτάσει το καλό μαντάτο, το οποίο περιμένει εδώ και καιρό. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Και πάντα νιώθει να την προδίδουν οι υποψήφιοι «σωτήρες» της, οι οποίοι αφού κάνουν την ανέξοδη και ηχηρή διαφήμισή τους, στη συνέχεια αποχωρούν ησύχως. Μην τους πάρει κανείς είδηση.

Η ΑΕΚ περιμένει ακόμη έναν, ο οποίος, όταν αποκαλυφθεί, ή θα ενταχθεί στη μακρά λίστα των «σωτήρων» ή θα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση που θα ενδιαφέρεται πραγματικά να σώσει την ΠΑΕ. Οι «κιτρινόμαυροι», με τόσα που έχουν δει και πολύ περισσότερα που έχουν ακούσει, δικαίως παρουσιάζονται επιφυλακτικοί, διότι στην πλάτη τους πολλοί έχουν παίξει άσχημα παιχνίδια αυτοπροβολής.

Η αλήθεια είναι ότι ο τραπεζίτης Κιθ Χάρις και κυρίως ο εφοπλιστής Δημήτρης Βιντιάδης επέλεξαν άλλη τακτική στο παιχνίδι τους, στην οποία κυριαρχούσαν η σιωπή και η σοβαρότητα. Διόλου απίθανο, βέβαια, και η εν λόγω επενδυτική προσπάθεια να μείνει ατελέσφορη. Σε μία τέτοια (απευκταία) περίπτωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι δύο επιχειρηματίες ακολούθησαν κι εκείνοι την οδό της προβολής και πως στην πρώτη στροφή θα εξαφανιστούν. Οπως, βέβαια, αν επέλθει συμφωνία και η ΑΕΚ περάσει στα χέρια τους, ουδείς μπορεί να τους κακίσει αν προσβλέπουν σε κέρδη. Τουναντίον, θα πρέπει να επιχαίρουν.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags