Facebook Pixel Όταν το +7 είναι βαθμολογία κάτω από τη βάση...
| 2012-09-15 22:34:00

Όταν το +7 είναι βαθμολογία κάτω από τη βάση...

Όταν το +7 είναι βαθμολογία κάτω από τη βάση...

Χαράς ευαγγέλια στον Ολυμπιακό για το +7 στη μάχη του τίτλου, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: δεν ήταν εικόνα πρωταθλητή αυτή που έδειξε στα Γιάννενα...

Μπορεί οι πρωταθλητές να δραπέτευσαν από μία δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης, που τους βάζουν σταθερά στη θέση του οδηγού για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να ρίξει στάχτη στα μάτια κανενός. Γιατί ο Ολυμπιακός στους "Ζωσιμάδες" είχε κάποια καλά στοιχεία, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν κακός. Και κινδύνευε να χάσει βαθμούς μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η παρουσία ποδοσφαιριστών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, όπως ο Μανωλάς και ο Γκρέκο για παράδειγμα, το γκολάκι του "ζεστού" Μήτρογλου και ο κινητικός Μασάντο ήταν μέσα στα θετικά της βραδιάς για τους "ερυθρόλευκους". Από την άλλη, όμως, μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδας, μία σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τον ΠΑΣ, που καρδιοχτυπούσε μέχρι το τέλος για να πάρει τη νίκη.

Είναι δυνατόν να βρίσκεται 2-0 στο 67΄ εκτός έδρας και μέσα στα επόμενα 25 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) να σου φτάνει η ψυχή στο στόμα για να κερδίσεις, επειδή δέχθηκες ένα αστείο γκολ και ολόκληρος Ολυμπιακός έχασες την αυτοκυριαρχία σου; Την ώρα, μάλιστα, που την Τρίτη είναι η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν επιβεβλημένο, για παράδειγμα, να ξεκουραστεί ο Ιμπαγάσα τουλάχιστον το τελευταίο 20λεπτο. Αντί αυτού, όμως, ο Ζαρντίμ να πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Τζιμπούρ για να βάλει στη θέση του τον... Φέισα και να γυρίσει την ομάδα πίσω για να κρατήσει το τρίποντο, απέναντι σε μια φιλότιμη αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο μαχητικός ΠΑΣ!

Αυτό έκανε ο Ζαρντίμ. Γύρισε την ομάδα πίσω για να κρατήσει το σκορ! Ακόμα χειρότερο; Το γεγονός πως μέχρι και στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι και να καθαρίσει το παιχνίδι με την ανωτερότητά του, με αποτέλεσμα να γλιτώσει την ισοπαλία μετά από δύο αποκρούσεις του Κάρολ στο 92΄!

Νίκη-χρυσάφι ήταν αυτή στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο με την εικόνα που είχαν οι "ερυθρόλευκοι". Μια εικόνα που δεν έπεισε αλλά, τουλάχιστον, έφερε τη νίκη που ανέβασε τους πρωταθλητές στο +7...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags