Facebook Pixel Μπάρτσα 4X4
| 2012-09-15 23:20:00

Μπάρτσα 4X4

Μπάρτσα 4X4

Με ροτέσιον, τον Μέσι αρχικά στον πάγκο και πολλές απουσίες, η Μπαρτσελόνα έκανε καρέ (4-1) στην Χετάφε (2 γκολ ο Μέσι) και βρέθηκε στο +8 από τη Ρεάλ...
 

Ινιέστα και Ζορντί Αλμπα εκτός αποστολής και ο Μέσι, όπως και ο Ντάνι Αλβες να παίρνουν ανάσες στον πάγκο, εμ τον Αργεντινό να μην ξεκινάει για πρώτη φορά έπειτα ακριβώς από έναν χρόνο (10/09/11 κόντρα στη Σοσιεδάδ). Και αυτά στο «Αλφόνσο Πέρεθ», όπου ηττήθηκε η Ρεάλ και είχε φάει... σφαλιάρα πέρσι και η Μπαρτσελόνα. Καο όμως ο Τίτο Βιλανόβα το ρίσκαρε και δικαιώθηκε, βλέποντας την ομάδα του να περνάει αβίαστα με το βαρύ 4-1 και να κάνει το 4 στα 4 (οι μοναδικοί προπονητές στην ιστορία της Μπάρτσα που έχουν ξεκινήσει αντίστοιχα στην ομάδα ήταν οι Λιούμπισα Μπρόσιτς 1960-'61, Τέρι Βέναμπλς 1884-'85, Λούις φαν Χάαλ 1997-'98).

Οι Μπλαουγκράνα ευτύχησαν να έχουν σε εκπληκτική κατάσταση τον Τσάβι που μοίραζε μαεστρικά το παιχνίδι. Ο Φάμπρεγας όμως ήταν αυτός που ξεκίνησε την κούρσα για το 1-0, με τον Αντριάνο για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο να κινείται κάθετα σε θέση σέντερ φορ και να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση. Η Μπάρτσα έλεγχε το ματς, είχε φάσεις, μα εκεί που ανέβηκε επίπεδο (ε τι θα έκανε), ήταν όταν μπήκε ο Μέσι (νωρίτερα είχε τραυματιστεί ο Πουγιόλ που αντικαταστάθηκε). Στο 73' ο Αργεντινός σκόραρε από τα 11 βήματα (καθαρή ανατροπή του Πέδρο από τον Αλέξις) και τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε εξ επαφής μία εκπληκτική φάση (έξι πάσες με μεγάλη ταχύτητα), φτάνοντας τα έξι γκολ στη λίγκα!

Στο 79' μπήκε στο γήπεδο ο Σαράμπια και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, σκόραρε άθελα του. Η μπάλα έπαιξε μπιλιάρδο σε Αντριάνο και Μασεράνο και ξεγέλασε τον Βαλδές για το 1-3. Εν τω μεταξύ, λίγο νωρίτερα στο ματς είχε μπει και ο Βίγια. Στο 90' ο Μέσι σήκωσε το κεφάλι του, σήκωσε και τη μπάλα και την έστειλε συστημένη στον Ισπανό επιθετικό που με σούπερ κορντρόλ και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έστειλε τους Καταλανούς στην κορυφή και το +8 από τη Ρεάλ (έπαιζε αργότερα στη Σεβίλλη).

Μπαρτσελόνα: Βαλδές: Πουγιόλ (55' Μασεράνο), Πικέ, Μοντόγια, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τιάγκο (58' Μέσι), Φάμπρεγας, Πέδρο, Τέγιο (76' Βίγια).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags