Facebook Pixel "Τρικυμία στην ξηρά, στην Τούμπα!"
| 2012-09-17 09:26:00

"Τρικυμία στην ξηρά, στην Τούμπα!"

"Τρικυμία στην ξηρά, στην Τούμπα!"

Στα λάθη που έγιναν στα γήπεδα της τρίτης αγωνιστικής αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τρίπολη...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Είχαμε κάποια λάθη στα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής. Στη Λιβαδειά είχαμε ένα λάθος πέναλτι που έδωσε ο Κάκος εις βάρος της Βέροιας και ευτυχώς δεν μπήκε. Μετά η τρίτη αποβολή των φιλοξενούμενων δεν υπάρχει, αφού ο Μπεθέρα δεν βρίσκει την μπάλα με το χέρι.

Δεν ξέρω αν είδατε το πέναλτι που έδωσαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, αλλά αν υπήρχε μία τέτοια φάση θα γινόταν χαμός. Αυτός ο Γουέμπ κάνει συνέχεια λάθη και δεν δικαιολογείται για έναν διαιτητή που έχει σφυρίξει αγώνες.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο. Στον αγώνα του Ολυμπιακού είχαμε ένα οφσάιντ που «κόπηκε» ο Μασάντο, ενώ στη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε ο βοηθός βοήθησε αρκετά τον διαιτητή της αναμέτρησης. Η ενδοεπικοινωνία τον έσωσε. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε την απόφασή του.

Οι παρεμβάσεις πρέπει να είναι καταλυτικές και να είναι απόλυτα σίγουρος ο λάινσμαν.

Το γκολ που βάζει η Κέρκυρα απέναντι στην Ξάνθη ήταν οφσάιντ, ο παίκτης ήταν από την αρχή της φάσης σε αντικανονική θέση. Στο Πλατανιάς-Ατρόμητος δεν... χρειαζόταν διαιτητής, ενώ στο ΑΕΚ-Άρης ήταν καλός ο διαιτητής. Η μοναδική φάση που έχω ένσταση είναι όταν ο Βλάχος έκανε φάουλ στον Γιαννιώτα. Πρόκειται για λάκτισμα και όχι για μαρκάρισμα πάνω στη φάση. Έπρεπε να είχε αποβληθεί.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ είχαμε τρικυμία στην ξηρά. Ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, είναι αυτό που λέμε τον έσπρωξε και δεν δόθηκε. Το πέναλτι που σκόραρε ο Αθανασιάδης δεν έπρεπε να καταλογιστεί. Σε μία φάση με τον Περόνε ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε. Ταυτόχρονα ο στόπερ της Τρίπολης έκανε δύο μαρκαρίσματα για κόκκινη κάρτα και πήρε κίτρινη
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags