Facebook Pixel Xωρίς διευθυντή το αθλητικό της ΕΡΤ!
| 2012-09-18 14:44:00

Xωρίς διευθυντή το αθλητικό της ΕΡΤ!

Xωρίς διευθυντή το αθλητικό της ΕΡΤ!

O διευθύνων σύμβουλος, Νίκος Σίμος προέβη στην ανάκληση της δικής του απόφασης τοποθέτησης του νέου διευθυντή του αθλητικού, Ευάγγελου Ιωάννου.

Διότι η απόφαση παύσης του πρώην διευθυντή, Δημήτρη Χατζηγεωργίου είναι παράνομη, άκυρη και πάσχει νομικά!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο πρώην διευθυντής προσέφυγε στα δικαστήρια κερδίζοντας προσωρινή διαταγή! Αν και από το ρεπορτάζ προκύπτουν αντιφατικά μηνύματα σχετικά, ο Νίκος Σίμος έκανε γκάφα ολκής παύοντας διευθυντή, αφού δεν δικαιούται να το κάνει! Αυτός που είχε δικαίωμα να το πράξει, δεν υπήρχε! Δηλαδή, ο νυν γενικός διευθυντής, Αιμίλιος Λιάτσος… Η αργοπορία τους στοίχησε, αφού το «φάγωμα» Χατζηγεωργίου πλέον κρίνεται παράτυπο!

Πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα απόφαση – παύση, από τον νόμιμο αρμόδιο που δεν είναι άλλος από τον γενικό διευθυντή, Αιμίλιο Λιάτσο.

Στην πραγματικότητα στην ΕΡΤ έχουν χάσει την… μπάλα και τον μπούσουλα, από την πρεμούρα τους να ανεβάσουν τους δικούς τους, με αποτέλεσμα να κάνουν ερασιτεχνικά λάθη, τα οποία τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, όπως εν προκειμένω στην περίπτωση του Ν. Σίμου που δεν ήταν στις αρμοδιότητές του!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ μένει ακέφαλο, χωρίς διευθυντή και προϊσταμένους! Πώς δουλεύει; Με άξονα το φιλότιμο των δημοσιογράφων και τον αξιόπιστο προγραμματισμό που απορρέει από τον κωδικό «αυτόματος πιλότος»! Όπως δηλαδή και η χώρα!

Πηγή: enimerosi24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags