Facebook Pixel Τι λείπει από το καινούριο iPhone;
| 2012-09-18 21:40:00

Τι λείπει από το καινούριο iPhone;

Τι λείπει από το καινούριο iPhone;

 

USB 3.0 αναζητά εξάρτηματα

 

Το iPhone 5 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία σε ότι αφορά τις θύρες usb, οι οποίες είναι σαφώς πιο μικρές και πιο κομψές από αυτές των προηγούμενων μοντέλων. Το πρόβλημα είναι ότι το νέο iPhone δεν είναι συμβατό με κανένα άλλο αξεσουάρ της Apple από αυτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Φημολογείται ότι η Apple θα ετοιμάσει μία καινούρια σειρά εξαρτημάτων ειδικά για την καινούρια της συσκευή.

Σύρματα και ασύρματα
Η Apple, προς μεγάλη απογοήτευση του κοινού της δεν φρόντισε ώστε το καινούριο iPhone 5 να έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να «χάνει» σε πρωτοπορία ακόμα και σε αυτόν τον τομέα. Χώρια που θα μπορούσαν να πουλάνε ασύρματους φορτιστές ως έξτρα αξεσουάρ για την καινούρια συσκευή, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους.

Επικοινωνία... «Μακρινού» Πεδίου
Το σύστημα επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) είναι κάτι που πραγματικά λείπει από το iPhone 5. Πόσο μάλλον σε μία περίοδο ισχυρού ανταγωνισμού με τις άλλες εταιρίες και σε μία κρίσιμη καμπή της πορείας της Apple όπου τα καινούρια τηλέφωνα που παρουσιάζει η Microsoft διαθέτουν σύστημα NFC.

Συγχρονισμός και Εκσυγχρονισμός
Το νέο iPhone 5 δε μπόρεσε προφανώς να αποβάλλει το εκνευριστικό σύστημα συγχρονισμού μέσω iTunes που διακατέχει όλες τις συσκευές της Apple και βασανίζει τους χρήστες, αφού «ανακατεύει» τις εφαρμογές και τις επαφές τους όπου συνδεθούν. Πολύ θα θέλαμε να δούμε μία αλλαγή στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δε προβλέπεται σύντομα

Προσδεθείτε πέφτουμε!
Παρά την καινούρια υπερσύγχρονη κάμερα του iPhone 5, για ακόμη μια φορά η Apple δεν προνόησε να εφαρμόσει ειδικό λουράκι στην καινούρια συσκευή προκειμένου να δένει στο χέρι και να χρησιμοποιείται ως φωτογραφική μηχανή, χωρίς να κινδυνεύει να μας πέσει κάτω και να τη μαζεύουμε με το φτυάρι.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags