Facebook Pixel Η Ρεάλ... 100άρισε, ο Ζλάταν έγραψε ιστορία
| 2012-09-19 23:15:00

Η Ρεάλ... 100άρισε, ο Ζλάταν έγραψε ιστορία

Η Ρεάλ... 100άρισε, ο Ζλάταν έγραψε ιστορία

Η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ, με τον Ιμπραχίμοβιτς να φθάνει ένα μοναδικό ρεκόρ και τη Μάντσεστερ Σίτι να παρουσιάζει φοβερά αμυντικά προβλήματα.

 

Διαβάστε ορισμένα στατιστικά στοιχεία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων ένα, δύο, τρία και τέσσερα:

-Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ στην οποία επέτρεψε δώδεκα σουτ στο στόχο. Συνολικά, στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ «παραχώρησε» έντεκα!

-Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε 50/50 εύστοχες πάσες στην αναμέτρηση κι έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στη διοργάνωση από τη σεζόν 2004/2005, που πετυχαίνει το απόλυτο σε αριθμό από πενήντα και πάνω μεταβιβάσεις σ΄ ένα παιχνίδι.

-Με το τελικό 3-2 οι «γκαλάκτικος» έγιναν η πρώτη ομάδα που έφθασε τις εκατό νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 98, ενώ η Μπαρτσελόνα 97.

-Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όχι μόνο έγινε ο πρώτος παίκτες που έπαιξε με έξι διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και ο πρώτος που σκόραρε με τον ίδιο αριθμό διαφορετικών συλλόγων στη διοργάνωση.

-Η Άρσεναλ, από τον Αύγουστο του 2004, έχει τα περισσότερα πέναλτι εναντίον της στη διοργάνωση (έντεκα).

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags