Facebook Pixel Ο Αρχηγός του Γκελζενκίρχεν!
| 2012-09-20 00:01:00

Ο Αρχηγός του Γκελζενκίρχεν!

Ο Αρχηγός του Γκελζενκίρχεν!

Ο Κυριάκος ... κέρδισε τις αποδοκιμασίες των «ερυθρόλευκων» και ο Βall Βoy, Πολύδωρος Παπαδόπουλος γράφει για τις ηγετικές ικανότητες του μικρού και το... στοίχημα της Σάλκε!

Τα βλέμματα στραμμένα πάνω του, στα 20 του χρόνια γνωρίζει την αποθέωση από την ποδοσφαιρική Ευρώπη! Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στο Καραϊσκάκη, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γονατίζει και προσεύχεται! Ένας Έλληνας ζητά από τον Θεό δύναμη για να βοηθήσει τους Γερμανούς, τι ειρωνεία... Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο, τα πάντα μένουν στην άκρη, παίζεις για τη φανέλα σου και αυτό ήταν έτοιμο να κάνει ο μικρός. Οι... συναισθηματισμοί δεν χωρούν στο γήπεδο, η γερμανική πειθαρχία των τριών τελευταίων ετών του έχει μεταδώσει σιδερένια πυγμή και τον έχει μετατρέψει σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

 

Στην Ελλάδα παραξενεύτηκαν αρκετοί όταν η Σάλκε έλεγε «Όχι» στη Μίλαν και έριχνε χυλόπιτα στα 20 εκατομμύρια της Ζενίτ. Οι Γερμανοί άλλωστε δεν φημίζονται για τις βεβιασμένες κινήσεις τους, έχουν πάντα πρόγραμμα. Και η Σάλκε δεν θα μπορούσε να διαφέρει... Όπως εκμυστηρεύτηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χορστ Χελντ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης «Γι' αυτό δεν τον παραχωρήσαμε, ο Κυριάκος είναι ο πιο περιζήτητος αμυντικός στην Ευρώπη». 

Διαβάστε την συνέχεια στο Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags