Facebook Pixel Το ακόμα χειρότερο για ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-21 09:00:00

Το ακόμα χειρότερο για ΠΑΟ!

Το ακόμα χειρότερο για ΠΑΟ!

Το χειρότερο δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία από τη Μάριμπορ. Ούτε ότι έδειξε γυμνός σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Το ακόμα χειρότερο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια παρένθεση.

Από τη Μάδεργουελ και μετά ο Παναθηναϊκός από παιχνίδι σε παιχνίδι κι από εβδομάδα σε εβδομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει ακόμα πιο κάτω.

Αν ο Παναθηναϊκός έκανε ένα κακό ματς, δεν θα ερχόταν και η καταστροφή. Εδώ, όμως, η ομάδα δεν προλαβαίνει να μετράει χαστούκια. Και δίχως να έχει δώσει ακόμα κάποιον πραγματικά δύσκολο αγώνα (με εξαίρεση τα δυο παιχνίδια με Μάλαγα, από την οποία αποκλείστηκε εύκολα).

Υπό άλλες συνθήκες ο Παναθηναϊκός θα είχε στο τσεπάκι του τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ και το διπλό κόντρα στον νεοφώτιστο Πανθρακικό, όπως και το αποτέλεσμα εκτός έδρας από την "ελαφριά" στην Ευρώπη Μάριμπορ.

Τώρα, όμως, ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο αποτυχίες. Με εμφανίσεις τραγικές. Και κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι μετά από τόσες μαζεμένες κατραπακιές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags