Facebook Pixel Παίξε πρώτα στο Γιουρόπα...
| 2012-09-21 16:07:00

Παίξε πρώτα στο Γιουρόπα...

Παίξε πρώτα στο Γιουρόπα...

Να παίξει με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Σανκαρέ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του!

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έκανε δηλώσεις στο match programme της αναμέτρησης με τον Πλατανιά και σχολίασε:

-Πως βλέπεις το παιχνίδι με τον Πλατανιά;

«Δεν ξέρω την συγκεκριμένη ομάδα, αλλά αυτά τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, γιατί οι ομάδες έρχονται με κλειστές άμυνες. Είναι πολύ δύσκολο μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Είναι παιχνίδια διαφορετικού χαρακτήρα από ότι όταν παίζουμε με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να πιέσουμε, να σημειώσουμε το πρώτο γκολ, για να γίνει πιο εύκολο για μας το παιχνίδι».

-Μπορεί να επαναλάβει την περσινή πορεία ο Αστέρας φέτος;

«Πιστεύω ότι αν ο Αστέρας δείξει την ίδια ποδοσφαιρική ωριμότητα που έδειξε πέρσι, νομίζω πως όχι μόνο θα τα καταφέρει, αλλά θα πάει και καλύτερα. Ο Αστέρας έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει καλή ομάδα και νομίζω πως θα πάει καλύτερα από πέρσι».

-Πως έζησες την ευρωπαϊκή εμπειρία του Αστέρα;

«Δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές και καλές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν στο εκτός έδρας ματς με την Μαρίτιμο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και για αυτό αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Europa League. Αυτή την χρονιά θα προετοιμαστούμε για να είμαστε καλύτεροι, προκειμένου να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι του χρόνου για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση».

-Αγωνίζεσαι στην θέση του αμυντικού. Έχεις κάποιους ποδοσφαιριστές ως πρότυπο;

«Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το στυλ του Γάλλου Λιλιάν Τιράμ».

-Έχεις κάποιον αγαπημένο συμπαίκτη στις μέχρι σήμερα ομάδες που έπαιξες;

«Θα μιλήσω για τους συμπαίκτες που είχα στις ομάδες που έπαιξα εκτός Ελλάδας. Θα ξεχωρίσω τον Γκρεκ Τιλ, που είχαμε αγωνιστεί μαζί στην Μπουλόν και εκείνη την χρονιά είχε σημειώσει 35 γκολ. Πολύ αποτελεσματικός φορ. Φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία με την Ντιζόν».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους του Αστέρα;

«Η ομάδα είναι καλή και οργανωμένη, διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να βοηθήσει από την πλευρά του την προσπάθεια αυτή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στο γήπεδο. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου».

-Τι ευχή θα έκανες για τον Αστέρα και τον εαυτό σου;

«Για τον Αστέρα να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και να βγει στο Champions League. Δεν κρύβω ότι είναι όνειρο μου να παίξω στο Champions League. Για μένα να έχω μία καλή χρονιά με τον Αστέρα, να βγούμε στην Ευρώπη και να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα».

-Ποια προσωπικότητα θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;

«Όταν ήμουν στον Βόλο και έπαιζα στον Ολυμπιακό γνωρίστηκα με μία πολύ καλή Ελληνική οικογένεια, με τον γιο της οικογένειας ήμουν πολύ φίλος, αλλά και με τους γονείς του. Θα ήθελα σε κάποιο κενό του προγράμματος να τους καλέσω όλους για γεύμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags