Facebook Pixel "Μην κάνετε συγκρίσεις... ". Λες να σε ακούσουν εσένα;
| 2012-09-22 08:08:00

"Μην κάνετε συγκρίσεις... ". Λες να σε ακούσουν εσένα;

"Μην κάνετε συγκρίσεις... ". Λες να σε ακούσουν εσένα;

Το αυτονόητο σχολίασε σε συνέντευξή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό του Ζαρντίμ, ζητώντας μάλιστα από όλους να δοθεί χρόνος στην ομάδα...

Όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Σάλκε αρκετοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του Βαλβέρδε από την Ελλάδα, πήραν τηλέφωνο τον Βάσκο τεχνικό για να ακούσουν την άποψή του για τους «ερυθρόλευκους». Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε πως χρειάζεται ακόμα χρόνος και πως είναι πολύ νωρίς για να κριθούν οι νέοι παίκτες, αλλά και η ομάδα.

 

«Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε, όμως, πως είναι ακόμη αρχή της σεζόν, η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα κι έναν νέο προπονητή. Χρειάζεται υπομονή. Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και θα βρει το δρόμο της. Χρειάζονται ηρεμία, δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και οι συγκρίσεις μόνο κακό κάνουν.

Είναι λάθος να συγκρίνουμε τι έγινε στο παρελθόν με το τι γίνεται στο παρόν και τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή δυναμική, σοβαρή διοίκηση και καλό υλικό. Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα βρει τη σωστή χημεία και τον καλό εαυτό του», τόνισε ο πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» στις συνομιλίες του.

Για τους νέους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέφερε πως: «θα είναι άδικο να κρίνουμε από τώρα παίκτες που είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα και είναι προφανές ότι ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί... Ποια νέα ομάδα χτίστηκε από την πρώτη μέρα;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags