Facebook Pixel "Θέλουμε νίκη με ΠΑΟ". Ποιος δεν θέλει;
| 2012-09-22 11:29:00

"Θέλουμε νίκη με ΠΑΟ". Ποιος δεν θέλει;

"Θέλουμε νίκη με ΠΑΟ". Ποιος δεν θέλει;

Τους τρεις βαθμούς θέλει εναντίον του Παναθηναϊκού ο Μπάγεβιτς, στο παιχνίδι που θα δώσει ο Ατρόμητος τη Δευτέρα με τους "πράσινους", όπως σχολίασε σε δηλώσεις του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς στην κάμερα της Nova

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζουμε με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Έχουμε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, τόσο εμείς από τη δική μας πλευρά όσο κι ο Παναθηναϊκός. Παίζουμε στη Λιβαδειά, στη διάθεση μας πιστεύω πως θα έχουμε όλους τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάει τόσο καλά και σίγουρα από αυτό το παιχνίδι και σε όλα τα επόμενα θα προσπαθεί να κερδίσει για να φτάσει πιο κοντά στην κορυφή. Το γεγονός αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο και πιο δυνατό για μας, αλλά κι εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να φανούμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι το ματς γίνεται στη Λιβαδειά: «Και για μας και για τον Παναθηναϊκό είναι το ίδιο. Καλύτερα να γινόταν στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε παράπονα. Όπως μου είπαν ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός».

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από την ομάδα του μέχρι τώρα: «Η ομάδα μου μέχρι τώρα πάει πολύ καλά κι όταν λέω πολύ καλά εννοώ περισσότερο στην προπόνηση και στη δουλειά. Η ομάδα είναι ήσυχη, ήρεμη, θέλει να δουλεύει, προσπαθεί κι έχει κάνει και ορισμένα πράγματα πολύ καλά. Ωστόσο έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags