Facebook Pixel Νωρίς τον θυμήθηκε…
| 2012-09-22 12:50:00

Νωρίς τον θυμήθηκε…

Νωρίς τον θυμήθηκε…

Και ξαφνικά ο Ζαρντίμ θυμήθηκε ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Φετφατζίδης. Κάτι που φυσικά δεν έγινε τυχαία, αλλά λόγω της ήττας από την Σάλκε.

Ενώ, λοιπόν, υπάρχουν παίκτες που είναι συχνά εκτός ενδεκάδας και ο Ζαρντίμ έχει δείξει ότι δεν τους «πολυπιστεύει» όλο αυτό το διάστημα που είναι στο λιμάνι, να που γίνεται τώρα η γυριστή κι αρχίζει να ποντάρει και σ’ άλλους ποδοσφαιριστές.

Το θέμα, όμως, είναι σε τι ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Και δεν αναφερόμαστε τώρα σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε παίκτες που έχουν αισθανθεί ότι δεν αποτελούν δα και πρώτες επιλογές για τον Ζαρντίμ.

Είναι διαφορετικό ένας παίκτης να επιστρατεύεται λόγω ανάγκης κι άλλο να νιώθει ότι αποτελεί επιλογή του προπονητή του.

Παρόμοια σκηνικά, άλλωστε, είχαν γίνει κι επί Βαλβέρδε. Ούτε ο Βάσκος, άλλωστε, είχε τον Φετφατζίδη (μιας και ξεκινήσαμε το κομμάτι μας μ’ αυτόν) στους ενδεκαδάτους.

Φυσικά, ένας ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται συνέχεια σε ετοιμότητα και να αρπάζει από τα μαλλιά όποια ευκαιρία του παρουσιάζεται.

Κι αυτό πρέπει να κάνουν ταλέντα όπως ο Φετφατζίδης. Με την απόδοσή τους να δείξουν ότι δικαιούνται θέση βασικού. Διαφορετικά, δεν θα μπορούν μετά να ζητάνε και κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags