Facebook Pixel "Kαλά, βάζει τον Χριστοδουλόπουλο σέντερ φορ;"
| 2012-09-23 08:21:00

"Kαλά, βάζει τον Χριστοδουλόπουλο σέντερ φορ;"

"Kαλά, βάζει τον Χριστοδουλόπουλο σέντερ φορ;"

Ο "φονιάς" Χρήστος Δημόπουλος "κράζει" Φερέιρα και όσους τα "έφαγαν" στον ΠΑΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Real Sports":

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Πού είναι όλοι αυτοί που πλούτισαν στην πλάτη της ομάδας; Γιατί κρύβονται; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που πήραν εκατομμύρια και ο σύλλογος αργοπεθαίνει; Και το λέω αυτό γιατί διάβασα για κάποιους εξωπραγματικούς μισθούς που δίνοντας σε παράγοντες και παλαίμαχους. Ας μου πουν ποιος κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό για να μάθω, να τον μάθει ο κόσμος. Ποιος είναι, δεν τον ξέρω. Είναι ο Αλαφούζος; Ο Γόντικας; Ο Ελευθεράκης; Ο Φερέιρα; Ποιος;»

Για τους παίκτες: «Πριν από 10χρόνια, οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στον Παναθηναϊκό δεν θα φόραγαν την φανέλα του. Ούτε έξω από την Παιανία θα περνούσαν. Πρόκειται για τραγωδία. Είναι να τη λυπάται ο κόσμος αυτή την ομάδα»

Για τον Φερέιρα: «Αυτή τη στιγμή πελαγοδρομεί. Έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο σέντερ φορ στον αγώνα με τη Μάριμπορ. Αυτά δεν γίνονται. Δεν επιτρέπεται ολόκληρος Παναθηναϊκός να ψάχνει έναν άνθρωπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο προπονητής βοήθησε πέρσι λίγο, αλλά δείχνει ότι δεν μπορεί. Για μένα, πρέπει να τα βάλει κάτω και να ρίξει νερό στο κρασί του. Δηλαδή, να δείξει εμπιστοσύνη σε παίκτες που δεν τους «πάει». Όπως για παράδειγμα, τον Πετρόπουλο. Πρέπει να του δείξει εμπιστοσύνη. Μην τον βάζει σε ένα ματς και μετά τον πετάει έξω, επειδή έχασε ένα ή δύο γκολ. Όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Ή να χρησιμοποιήσει τον Τοτσέ, αν και ο Ισπανός δεν έχει προσφέρει τίποτα. Τον Καραγκούνη γιατί τον έδιωξε; Γιατί έχει αποδειχτεί ότι αυτός δεν τον ήθελε»

Για την συνέχεια: «Είναι χαμένη η χρονιά πριν καν ξεκινήσει. Δεν αλλάζει τίποτα. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να χάνει όλα τα επόμενα ματς και να κερδίζει ο Παναθηναϊκός για να αλλάξει κάτι. Φοβάμαι ότι ίδια θα είναι η τύχη και στην Ευρώπη»

Για το που χρειάζεται ενίσχυση το Τριφύλλι: «Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα λίμπερο, ένα δεκάρι και ένα σέντερ φορ. Και μην κάνει το λάθος του καλοκαιριού που μοίρασε λεφτά του μπάτζετ σε τέσσερις-πέντε μέτριους παίκτες, αντί να πάρει ένα-δυο καλούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags