Facebook Pixel Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι τα αποδυτήρια
| 2012-09-23 14:47:00

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι τα αποδυτήρια

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι τα αποδυτήρια

Η "κατάρα" του εκάστοτε προπονητή που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Το «κερδίζεις - μένεις, χάνεις - φεύγεις» αποτελεί το κριτήριο, αλλά δεν είναι το απόλυτο.

Ο δεύτερος κριτής των «ερυθρόλευκων» προπονητών είναι τα αποδυτήρια του Ρέντη. Αυτά είναι που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό... καριέρες. Ο τεχνικός που θα καταφέρει να «χαλιναγωγήσει» και να κερδίσει τους παίκτες θα επιβιώσει.

Μέχρι στιγμής ο Ζαρντίμ μοιάζει να είναι χαμένος στην άτυπη κόντρα του με τα αποδυτήρια. Αν και ο ίδιος δεν έχει έρθει σε απευθείας αντιπαράθεση με κάποιον παίκτη του, το κλίμα σε τίποτα δεν θυμίζει αυτό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς ήδη τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δύο περιστατικά μεταξύ ποδοσφαιριστών ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί.

Ο Βαλβέρδε (που μάλιστα δεν τον βοηθούσε το ύψος του) την πρώτη του χρονιά είδε τον Κοβάσεβιτς να του τη λέει στα σέρβικα όταν σκόραρε σε ντέρμπι με την ΑΕΚ και την αμέσως επόμενη μέρα ο Ισπανός τον έβγαλε στη σέντρα μπροστά σε όλους τους παίκτες.

«Νικητής» ο Βαλβέρδε βγήκε και από την κόντρα του με τον Λέτο, ενώ για να γυρίσουμε πιο πίσω, τον Μπάγεβιτς δύο φορές μάλιστα τα αποδυτήρια ήταν αυτά που τον «έριξαν», την πρώτη η «αγία τριάδα» και ο Ζάχοβιτς και τη δεύτερη ο Ριβάλντο και η λάτιν «συμμορία» του.

Ο Ζαρντίμ ήδη έχει ξεκινήσει «στραβά», καθώς ψάχνεται ακόμα να βρει τη χημεία και της ομάδας αλλά και τη δική του με αυτήν.

Αν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του, φανερώνοντας και πτυχές του χαρακτήρα του που κρατά κρυμμένες, αν μπορέσει να ανεβάσει τους τόνους του που παραμένουν χαμηλοί, τότε έχει και πολλές ελπίδες να επιβιώσει, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags