Facebook Pixel Ο Τσιώλης για Ολυμπιακό!
| 2012-09-23 16:08:00

Ο Τσιώλης για Ολυμπιακό!

Ο Τσιώλης για Ολυμπιακό!

Πώς σχολίασε σε συνέντευξή του ο Έλληνας τεχνικός το φημολογούμενο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών από τους "ερυθρολεύκους".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τσιώλης στον Sentra 103.3:

«Πρώτα από όλα είναι πολύ τιμητικό ότι από το ρεπορτάζ προκύπτει ενδιαφέρον για μένα. Ωστόσο επίσημα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Βεβαίως κάθε προπονητής θα κολακευόταν από το ενδιαφέρον μιας ομάδας με το μέγεθος του Ολυμπιακού».

Για το τι θα έκανε αν τελικά δεχτεί επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες: «Είναι κάτι υποθετικό, όταν τα πράγματα έρχονται αντιδράς αλλιώς μερικές φορές. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια ομάδα στην οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω ένα καλό συμβόλαιο, ενώ εισπράττω αγάπη κι εκτίμηση από τους παράγοντες, τον κόσμο. Είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι. Συνεπώς είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς να φύγεις από μια ομάδα σαν κι αυτό μεσούσης της περιόδου».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι στιγμής απόδοση του Αστέρα στη νέα σεζόν: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, έχουμε δείξει ένα πολύ καλό τρόπο παιχνιδιού σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Για το χθεσινό ματς με τον Πλατανιά: «Αναλύοντας, μόλις πριν από λίγο στα παιδιά, γιατί πριν λίγο τελειώσαμε την προπόνηση, ήταν η πρώτο φορά που είχαμε σε παιχνίδι 70%-30% κατοχή. Από τα μεγαλύτερα ποσοστά στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης, αν αναλογιστούμε ότι κάναμε αρκετούς ωραίους συνδυασμούς και 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, μπορούμε να μιλήσουμε για μια πολύ παραγωγική μέρα. Και ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του με τον Αστέρα: «Θα ήθελα η ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πάω σε έναν τελικό Κυπέλλου. Δύο φορές έφτασα κοντά για να καταφέρω. Θέλω έναν τίτλο».

Για το αν θέλει κάποια στιγμή να δει στην Σούπερ Λίγκα μόνο Ελληνες προπονητές όπως ακριβώς συμβαίνει φέτος στην Α1 του μπάσκετ: «Θα ήθελα πάρα πολύ να το δω αυτό και στο ποδόσφαιρο. Το ότι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, αλλά και σε όλες τις άλλες ομάδες βρίσκονται μόνο Ελληνες προπονητές δεν οφείλεται μόνο στην έλλειψη χρημάτων. Είναι και το ότι οι ομάδες εμπιστεύονται τους καλούς έλληνες τεχνικούς. Σιγά σιγά και στο ποδόσφαιρο πάμε προς τα εκεί. Οι Ελληνες τεχνικοί αξίζουν το βλέπουμε και από την βαθμολογία της UEFA».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags