Facebook Pixel "Είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο με Μήτρογλου..."
| 2012-09-24 10:48:00

"Είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο με Μήτρογλου..."

"Είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο με Μήτρογλου..."

Στα γκολ που πετύχαινε πέρσι με τη φανέλα του Ατρόμητου ο Κώστας Μήτρογλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Πίτου Γκαρσία.

Ο άσος του περιστεριώτικου συλλόγου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και σχολίασε:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Πως βλέπεις τις πρώτες αγωνιστικές την ομάδα σου η οποία έχει ξεκινήσει καλά, ωστόσο δείχνει να έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα;

«Είναι καλό ότι έχουμε μαζέψει επτά βαθμούς μέχρι τώρα, απλώς εμείς νομίζω ότι είχαμε εφησυχαστεί πέρσι που είχαμε τον Μήτρογλου και καθάριζε μερικά παιχνίδια. Με το ρυθμό σίγουρα θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα. Έχουν περάσει μόλις τρεις αγώνες, δεν έχει γίνει κάτι φοβερό για να χάσουμε βαθμούς και πιστεύω πως θα καταφέρουμε και να σκοράρουμε και να κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς».

Πως περιμένεις τον Παναθηναϊκό που δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά και έχει μόλις δύο βαθμούς;

«Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο βαθμούς εμάς δε μας επηρεάζει καθόλου. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και έχουν κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, σκοράροντας κάποιο γκολ και να πάρουν το αποτέλεσμα. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας έτσι ώστε τη Δευτέρα να πάρουμε εμείς το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύω πάντως πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τους πόντους που έχει».

Το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στη Λιβαδειά είναι καλό ή κακό για τον Ατρόμητο;

«Υπάρχουν και υπέρ και κατά το ότι παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο. Για μας δεν υπάρχει καμιά μεγάλη διαφορά, καθώς παίζουμε εκτός έδρας. Οπότε είτε παίζαμε στο ΟΑΚΑ είτε στη Λιβαδειά είναι το ίδιο, απλά λόγω της χωρητικότητας του ΟΑΚΑ ίσως υπήρχε περισσότερος κόσμος. Στο γήπεδο της Λιβαδειάς θα είναι λιγότερος κόσμος και αυτό έχει και θετικά και αρνητικά».

Τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε κάποια λάθη που έχουμε κάνει, να δουλέψουμε λίγο στην τελική προσπάθεια ώστε να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Να κρατήσουμε τα πράγματα τα οποία είναι ήδη σωστά όπως είναι η άμυνα μας. Να βοηθούμε εμείς οι μέσοι και οι αμυντικοί τους επιθετικούς ώστε να πετύχουν κάποιο γκολ και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags