Facebook Pixel Γεια σου ρε Μακρόπουλε, είσαι παλικάρι...
| 2012-09-24 15:00:00

Γεια σου ρε Μακρόπουλε, είσαι παλικάρι...

Γεια σου ρε Μακρόπουλε, είσαι παλικάρι...

Μη νομίζετε πως βγαίνουν τυχαία στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού οι πληροφορίες για ενεργοποίηση του κυρ-Αχιλλέα στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Υπάρχει εξήγηση και μάλιστα λογική.

Ο σκύλος θα σας γράψει τι έφτασε στα αυτιά του από την πιάτσα και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Λοιπόν, οι "πράσινοι" σκέφτονται να δώσουν την προεδρία της ΠΑΕ στον Μακρόπουλο, καθώς λόγω ηλικίας έχει υπερβεί το όριο και δεν μπορούν να του καταλογισθούν ευθύνες από την εφορία.

Αναφερόμαστε, φυσικά, σε ποινικές ευθύνες για τυχόν έλλειμα στα οικονομικά της ΠΑΕ. Γιατί τα ευρώ όχι μόνο δεν φτάνουν, αλλά θα λείψουν στο τέλος της σεζόν. Με τα τοπ έσοδα, να είναι στην καλύτερη περίπτωση για φέτος κάπου γύρω στα οχτώ με δέκα εκ. ευρώ και τον σύλλογο να χρειάζεται για να λειτουργήσει εύρρυθμα περίπου τέσσερα με πέντε εκ. ευρώ περισσότερα.

Εκτός αν μέχρι τότε έχει εμφανιστεί ο Τσάκας με τον πρίγκιπά του και, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αναλάβει εκείνος την προεδρία. Γιατί για την ώρα είναι κομμάτι ...ζόρικο να είσαι πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εκτός αν ο Αλαφούζος το πάρει πάνω του και βάλει τα γυαλιά σε όλους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags