Facebook Pixel "Βαθμός και ωραία μπάλα". Τι άλλο θέλεις;
| 2012-09-25 10:00:00

"Βαθμός και ωραία μπάλα". Τι άλλο θέλεις;

"Βαθμός και ωραία μπάλα". Τι άλλο θέλεις;

Στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λιβαδειά, ο άσος του Ατρόμητου Ελίνι Δημούτσος.

«Παίξαμε πολύ καλά, κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, κάναμε ευκαιρίες και τελικά ήρθε το γκολ. Και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να μπει στην αρχή δυνατά, είναι μεγάλη ομάδα και δεν το ξεχνάμε. Δεν γινόταν αλλιώς και γίναμε πιο επιθετική όταν δεχθήκαμε το γκολ. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε», σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Δημούτσος.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Για εμένα είναι σημαντικό να κάνουμε ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα σε άλλα παιχνίδια μπορεί να έρθει εύκολα το γκολ, σε άλλα πιο δύσκολα.  Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και το είδαμε αυτό στο γήπεδο. Τον περίμενα καλύτερο, ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήταν και πιο κουρασμένος ο Παναθηναϊκός και αυτό μας βοήθησε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags