Facebook Pixel Η απόφαση του Παΐσιου για τους 32 του ΣΔΟΕ!
| 2012-09-25 11:54:00

Η απόφαση του Παΐσιου για τους 32 του ΣΔΟΕ!

Η απόφαση του Παΐσιου για τους 32 του ΣΔΟΕ!

Ένα ντοκουμέντο της Ορθοδοξίας, που με την αξιόπιστη μέθοδο της Προφητείας θα αποκαλύψει πριν τα δικαστήρια την αλήθεια για τους πολιτικούς που κατηγορούνται για παράνομο πλουτισμό, κυκλοφορεί από γνωστή εφημερίδα.

Παλιότερα έπρεπε να περιμένουμε μήνες και να παρακολουθούμε πολύπλοκες και πληκτικές ακροαματικές διαδικασίες για να μάθουμε ποιον πρέπει να λιντσάρουμε και ποιον όχι. Όμως όχι πια! Γιατί τώρα, επιτέλους, έχουμε την Μοναδική Αλήθεια, κατευθείαν από την πηγή της! Από τον Γέροντα Παΐσιο. Χωρίς να χρειαζόμαστε Δικαστήρια, Εισαγγελείς και άλλες περιττές και χρονοβόρες αηδίες, ξέρουμε αμέσως ποιος  είναι αθώος και ποιος ένοχος!

Διότι, ο σοφός Γέροντας πριν κοιμηθεί, όχι μόνο προφήτευσε τα αδικήματα, αλλά «είδε» τις απολογίες, εκτίμησε την υπερασπιστική γραμμή και μάντεψε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους βουλετές που εμπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος και παράνομου πλουτισμού.

Όλα αυτά προκύπτουν από μαρτυρίες ανθρώπων που τον συνάντησαν πριν 18 χρόνια και μίλησαν μαζί του. Άνθρωποι που, όπως φαίνεται, ήξεραν τι πρόκειται να συμβεί, (αφού ο Γέροντας είχε προφητεύσει και την οικονομική κρίση), αλλά μας το αποκαλύπτουν τώρα, λόγω σεμνότητας. Και φυσικά η μαρτυρία τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού κανείς δεν είναι άξιος να αμφισβητήσει την αξιοπιστία όσων μίλησαν με τον Γέροντα!

Έτσι, μετά την εξωτερική πολιτική και τις οδηγίες για την συμμαχία με το «Ξανθό Γένος» του Πούτιν ώστε να ανακαταλάβουμε την Βασιλεύουσσα,  μετά τις αναλυτικές προφητείες για την οικονομική πολιτική και την έξοδο από την κρίση, αυτή τη φορά έχουμε τα φώτα του Γέροντα και για τη δικαιοσύνη.

Λέγεται μάλιστα ότι θα ακολουθήσει και ένα ακόμα βιβλίο της σειράς των προφητειών, όπου ο Γέροντας δίνει οδηγίες στους πιστούς για το πώς πρέπει να κάνουν μόνοι τους εγχειρήσεις στον εαυτό τους, με μόνο οδηγό την Πίστη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα βιβλία κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο «Γέροντας Ltd» και φέρουν σφραγίδα γνησιότητος, καθώς η εφημερίδα που τα διανέμει, έχει προειδοποιήσει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να αποτρέψει τις πειρατικές προφητείες που προκαλούν τεράστια διαφυγόντα κέρδη. 

Σε απάντηση αυτής της έκδοσης πάντως, αντίπαλη εφημερίδα προτίθεται να κυκλοφορήσει αστρολογικό περιοδικό όπου θα φιλοξενεί τις προβλέψεις του Γέροντα Παΐσιου για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, σε ένα back to back session με τη Λίτσα Πατέρα.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags