Facebook Pixel Να πέφτει το παραδάκι...
| 2012-09-27 09:02:00

Να πέφτει το παραδάκι...

Να πέφτει το παραδάκι...

Το βάρος στον έλεγχο της UEFA έχουν δώσει στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να λάβουν δίχως πρόβλημα το 1,3 εκ. ευρώ του Γιουρόπα Λιγκ. Αύριο μπαίνουν τα πρώτα λεφτά που βρήκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ρίξει όλο το βάρος στην κάλυψη των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα στη διάρκεια της χρονιάς και πάει στράφι η προσπάθειά του για τη σωτηρία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό, κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, με το οποίο θα κλείσουν οι (πολλές είναι η αλήθεια) «τρύπες» που υπάρχουν, με πρώτη και κύρια αυτή που αφορά την πληρωμή των διακανονισμένων χρημάτων προς τους ποδοσφαιριστές από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται υπό τη στενή επιτήρηση της UEFA, από την αρμόδια επιτροπή της οποίας θα περάσουν στις 30 του μηνός.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημερώνεται ως γνωστόν και online, αλλά στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι θα καταφέρουν να είναι συνεπείς σε όλες τους τις υποχρεώσεις ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρουν ένα μικρό «αβάντζο» μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Ελληνας επιχειρηματίας πρόκειται να τα λάβει ο Παναθηναϊκός τμηματικά και το πρώτο μέρος των χρημάτων αναμένεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ αύριο Παρασκευή και άλλο ένα μέρος την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να αρχίσουν οι πληρωμές προς τους παίκτες το γρηγορότερο δυνατόν.

Χθες, εξάλλου, ο Αλαφούζος είχε δίωρη συνάντηση με τα στελέχη της ΠΑΕ για να ενημερώσει για τις αλλαγές και να δώσει κατευθύνσεις, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα των διακανονισμών και τις εκκρεμότητες που αφορούν την UEFA.

Να σημειωθεί ότι εάν ο Παναθηναϊκός περάσει από τον έλεγχο, στα μέσα του Οκτώβρη θα λάβει και το 1,3 εκατ. ευρώ του μπόνους συμμετοχής στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς κι άλλες 625.000 ευρώ από τη συμμετοχή των διεθνών στο Euro.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags