Facebook Pixel Συμφωνούν Τζίγγερ-οργανωμένοι!
| 2012-09-27 12:44:00

Συμφωνούν Τζίγγερ-οργανωμένοι!

Συμφωνούν Τζίγγερ-οργανωμένοι!

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχουν κοινή γραμμή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Πώς γίνεται αυτό θα αναρωτηθείτε οι περισσότεροι, αφού οι οπαδοί δεν θέλουν ούτε το όνομά του να λένε; Και όμως προκύπτει έντονα τις τελευταίες ημέρες που ακούγονται ήδη κάποιες φωνές (μεταξύ των οποίων και ηχηρές όπως του Βαζέχα) που κάνουν λόγο για αναγκαία επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στα κοινά των «πράσινων».

Οι οργανωμένοι λοιπόν που είναι πάγια αντίθετοι στους Βαρδινογιάννηδες έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο ότι δεν νοείται να υπάρχουν φωνές που να επιθυμούν την επιστροφή τους στον Παναθηναϊκό προφανώς για να προλάβουν κάποια γενίκευση αυτής της άποψης.

Από την άλλη ούτε ο Τζίγγερ φαίνεται να επιθυμεί την εξέλιξη αυτή, άσχετα αν για την κοινή λογική θα αποτελούσε μια δικαίωση για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά επί της ουσίας αν συμβεί κάτι τέτοιο θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Διότι πολύ απλά θα έχει χαθεί το άλλοθι του επιχειρήματος που οδήγησε και στην οριστική απεμπλοκή του (ότι δεν τον θέλει ο κόσμος της ομάδας).

Οπως καταλαβαίνετε, έστω και για διαφορετικούς λόγους, φαίνεται ότι για πρώτη φορά (και μάλλον τελευταία) συμπίπτουν τα «θέλω» των οργανωμένων και του Βαρδινογιάννη.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags