Facebook Pixel Δεν το πιστεύεις για κάτι καλύτερο, ρε Νικόλα;
| 2012-09-27 13:14:00

Δεν το πιστεύεις για κάτι καλύτερο, ρε Νικόλα;

Δεν το πιστεύεις για κάτι καλύτερο, ρε Νικόλα;

Να πλασαριστεί ο Ατρόμητος στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος θέλει ο Λαζαρίδης, την ώρα που ο Σπανός κάνει λόγο για τη δεύτερη θέση...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέρουμε. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την αναμέτρηση».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Αγωνιστήκαμε καλά, και είχαμε πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τους τρεις βαθμούς, αλλά δεδομένου ότι αγωνιζόμασταν κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήραμε έναν βαθμό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ότι μπορούμε να τα πάμε και πολύ καλύτερα».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Είμαστε μία οικογένεια το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό, θέλουμε και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας και δίνουμε ότι καλύτερο. Θέλουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα. Η ομάδα έχει δείξει ότι προχωρά βήμα -βήμα, φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και έχουμε όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:
«O Παναθηναϊκός ξεκίνησε δύσκολα από την αρχή της χρονιάς. Αυτό επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Πρέπει να το δουλέψουν αυτό για να βρουν τον καλό τους εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags