Facebook Pixel Βάλτε και κανένα πέναλτι!
| 2012-09-27 17:14:00

Βάλτε και κανένα πέναλτι!

Βάλτε και κανένα πέναλτι!

Μπορεί το πέναλτι να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία ενός ποδοσφαιριστή για να σκοράρει, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές όμως του ιταλικού πρωταθλήματος, έχουν χαθεί σχεδόν τα μισά!

Συγκεκριμένα στα 48 παιχνίδια που έχουν διαξαχθεί στην Serie A από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, έχουν δοθεί συνολικά 23 πέναλτι. Από αυτό ωστόσο μόνο τα 12 μετατράπηκαν σε γκολ, ενώ έντεκα χάθηκαν, ήτοι το 48%.

 

Τα δύο πιο πρόσφατα μάλιστα ήταν το βράδυ της Τετάρτης, πρώτα από τον Μποριέλο στην ισοπαλία της Τζένοα με την Πάρμα, με τον ίδιο να εκτελεί και δεύτερο βέβαια στο 88', ευστοχώντας, ενώ το άλλο από τον Καβάνι, που πάντως πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Λάτσιο.

«Πρωταθλήτρια» στα χαμένα πέναλτι, είναι ηΠάρμα, που έχοντας κερδίσει ήδη πέντε, σκόραρε μόλις δύο φορές από τα 11 βήματα, ενώ ακολουθούν Τζένοα και Κάλιαρι που έχουν από δύο άστοχες προσπάθειες.

Πιο εύστοχη παράλληλα είναι η Γιουβέντους, η οποία και πάλι με την σειρά της έχει προλάβει να χάσει πέναλτι, ευστοχώντας ωστόσο στα δύο από τα τρία που κέρδισε.

Την ίδια στιγμή Ίντερ, Ρόμα, Κατάνια και Παλέρμο δεν έχουν κερδίσει ακόμα την εσχάτη των ποινών, αλλά ούτε και κάποιος αντίπαλός τους.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags