Facebook Pixel "Εγώ θα σας πω τι γίνεται στα αποδυτήρια..."
| 2012-09-28 16:31:00

"Εγώ θα σας πω τι γίνεται στα αποδυτήρια..."

"Εγώ θα σας πω τι γίνεται στα αποδυτήρια..."

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς διαψεύδει τα όσα γράφονται ότι γίνονται τελευταία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και εξηγεί πώς πραγματικά έχουν τα πράγματα...

«Είπατε πως τα αποδυτήρια φλέγονται και πως γίνονται πολλά περιστατικά. Αν θεωρείται πολλά μια ένταση ανάμεσα στους Τζιμπούρ και Φουστέρ και ένα μικροεπεισόδιο του Πάντελιτς με τον Ντιόγο σε διάστημα 3,5 μηνών, τότε δεν έχετε γνώση τι γίνεται στις άλλες ομάδες ή τι γινόταν παλιότερα στον Ολυμπιακό.

Επίσης, είπατε πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τι λένε τα ραδιόφωνα. Για εμάς είναι θέμα, γιατί απευθύνονται σε εκατομμύρια κόσμου. Θέλουμε να γράφουν και να λένε αλήθειες. Τις αλήθειες που λένε οι αθλητές. Πρέπει να αναλογιστείτε και τη θέση των αθλητών. Για παράδειγμα οι Μανωλάς και Κάρολ είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη χθες το πρωί», δήλωσε αρχικά στον Sentra.

Για τα επεισόδια που έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό σχολίασε: «Έχω την τύχη και τη χαρά να είμαι στις προπονήσεις και να ζω το οικογενειακό κλίμα. Δεν αδικεί την ομάδα αυτή η εικόνα; Δεν αρνηθήκαμε ότι συνέβησαν, αλλά να τα βάζουμε στο μέτρο τους. Δημιουργούν μια εικόνα που δεν είναι πραγματική. Και για αυτό θέλω να ακούσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και να είναι σίγουροι για αυτό, πως είμαστε μια οικογένεια και αυτά τα περιστατικά, τα ελάχιστα, τα χειριζόμαστε και τα λύνουμε».

Τέλος, για τη θέση του Ζαρντίμ είπε: «Το πώς συμπεριφέρεται κάθε άνθρωπος, είναι δική του τακτική και πολιτική. Το θέμα είναι να μην λέμε πως έγιναν επεισόδια που δεν συνέβησαν και να μην δίνουμε ένταση σε άλλα. Να μην αδικούμε την ομάδα. Έχουμε τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα από μια καλή ομάδα όπως είναι η Σάλκε και κοντεύουμε να πούμε πως έχουν διαλυθεί τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags