Facebook Pixel Τώρα, τι θα κάνουν τα …ορφανά;
| 2012-09-30 13:40:00

Τώρα, τι θα κάνουν τα …ορφανά;

Τώρα, τι θα κάνουν τα …ορφανά;

Τα "αμούστακα" της ΑΕΚ όχι μόνο βρίσκονται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό, αλλά πλέον πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς τους Βλάχο και Μαύρο, που τους είχαν σαν …πατέρα!

Σπουδαία "επιτυχία" για τη διοίκηση της ΑΕΚ τα όσα έγιναν μετά τον Πανιώνιο και το μπάχαλο που υπάρχει πλέον στον σύλλογο!

Βέβαια, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν με …διαρροές και ομιλίες προσπάθησαν να πείσουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και συνεπώς και τον κόσμο, πως αν δεν νικήσουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καταστράφηκαν.

Η ήττα, λοιπόν, από μία καλύτερη ομάδα τη δεδομένη στιγμή ήρθε και αυτά που ακολούθησαν είναι …απίστευτα! Όπως λέγαμε και χθες, μέσα σε μισή ώρα γκρέμισαν όσα έχτιζαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Ο Βαγγέλης Βλάχος απολύθηκε τηλεφωνικά, ο Θωμάς Μαύρος έμαθε από τους δημοσιογράφους πως τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον …έγραψαν και έδιωξαν τον προπονητή παρά την αντίρρησή του και παραιτήθηκε, ενώ οι παίκτες ξημεροβραδιάστηκαν στο ίντερνετ και στα τηλέφωνα για να μάθουν τι θα ακολουθήσει.

Τους τελευταίους, όμως, στην ΑΕΚ δεν τους σκέφτεται κανείς! Μπορεί και αυτοί να έχουν ευθύνες για τα χάλια της ομάδας, καθώς οι αντίπαλοί τους δεν είναι …Μπαρτσελόνες, όπως είπε γνωστός παράγοντας της Σούπερ Λιγκ πριν από λίγο καιρό, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι' αυτούς.

Γιατί όχι μόνο είναι χωρίς προπονητή, χωρίς τον κόουτς δηλαδή που τους επέλεξε και τους έδωσε να φορέσουν αυτή τη βαριά φανέλα, αλλά έχασαν και τον Θωμά Μαύρο από δίπλα τους, έναν άνθρωπο που τους μίλαγε συνέχεια και που ήξεραν πως τους πιστεύει.

Το μεγάλο ερώτημα των περισσότερων που ανήκουν στο ρόστερ της ΑΕΚ από το βράδυ του Σαββάτου είναι ένα: "Αραγε με τους επόμενους θα είμαστε εδώ, ή θα επιστρέψουμε στην Under 21;".

Αλλά ξέρουν αυτοί... Θα πάνε στα Σπάτα και θα ζητήσουν από τα παιδιά αυτά να μπουν την επόμενη εβδομάδα με την Κέρκυρα και με τσαμπουκά να πάρουν τη νίκη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags