Facebook Pixel Έχει και τα δίκια του ο Αλαφούζος...
| 2012-09-30 16:00:00

Έχει και τα δίκια του ο Αλαφούζος...

Έχει και τα δίκια του ο Αλαφούζος...

Κάπου έχει ξεφύγει ο "Mr. ΣΚΑΪ" με τα συνεχή σχόλια για παράγκες, διαιτησία κ.λπ., αλλά μήπως βρε παιδιά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο;

Ο σκύλος είναι από τους πρώτους που έχει προτρέψει -ακόμα και με βασικά θέματά του- τον Γιάννη Αλαφούζο να σταματήσει να ασχολείται τόσο πολύ με τη διαιτησία και με όσα κάθε φορά σχολιάζει μετά από αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και μετά από την ήττα από τη Μάλαγα, για παράγκες κ.λπ. μίλησε. Κάτι που δείχνει πως χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο θέμα, για να καλύψει ως έναν βαθμό τα στραβά και ανάποδα της ομάδας του.

Να το δούμε κι από την άλλη, όμως, ρε παιδιά; Μήπως έχει και ένα δίκιο ο άνθρωπος; Λίγα έχουνε δει τα ματάκια μας όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Με προκλητικά κακές διαιτησίες, στημένους αγώνες, κασέτες, παράγκες και παραγκάρχες κ.λπ.; Υπερβολικός ο Αλαφούζος, δεν λέει κανένας τίποτα διαφορετικό. Και χρησιμοποιεί τη βρωμιά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ως άλλοθι για τους δύο βαθμούς και τις τραγικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής.

Η βρωμιά, όμως, είναι υπαρκτή και η μεγαλύτερη απόδειξη ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, όταν άνοιξε το καπάκι του βόθρου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει και τα δίκια του, δηλαδή, ο Γιάννης Αλαφούζος να λέει όσα λέει, ασχέτως αν γίνεται υπερβολικός και τις περισσότερες φορές τα χρησιμοποιεί σαν μακιγιάζ για τα χάλια του Παναθηναϊκού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags