Facebook Pixel Επιχείρηση ανασύνταξης...
| 2012-10-01 13:20:00

Επιχείρηση ανασύνταξης...

Επιχείρηση ανασύνταξης...

Κατσαβάκης και παίκτες οφείλουν να γυρίσουν σελίδα από σήμερα, γιατί ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσκολος...

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει, πια, στο παρελθόν. Για τον φετινό ΑΡΗ δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για να σταθεί περισσότερο στην χθεσινή ήττα, ούτε επιτρέπεται να τον «πάρει από κάτω».

Από σήμερα κιόλας επιβάλλεται άπαντες στην ομάδα να αφήσουν πίσω τους την ήττα και το βαρύ σκορ, και να ανασυνταχθούν γιατί η ζωή συνεχίζεται. Δεν χωράει καμία απογοήτευση, γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και η ανηφόρα παραμένει μεγάλη και δύσκολη. Προβληματισμός σαφώς και υπάρχει και τα κακώς κείμενα πρέπει να διορθωθούν. Όμως, η βασική σκέψη όλων από σήμερα πρέπει να βρίσκεται στο ματς που έρχεται κόντρα στον Πλατανιά και στο οποίο ο στόχος είναι… προφανής και αυτονόητος.

Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε χθες το κακό πρώτο ημίωρο, διάστημα το οποίο είχαμε επισημάνει ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι. Είχε κακή ανασταλτική λειτουργία και κακές τοποθετήσεις των αμυντικών, συνδυασμός που έφερε γρήγορα το 3-0. Ο Κατσαβάκης και οι παίκτες του θα αναλύσουν τα αίτια του κακού ξεκινήματος, αλλά όπως λέμε παραπάνω, δεν χωράει καμία απογοήτευση.

Οι παίκτες οφείλουν να δουν τα λάθη τους, να τα διορθώσουν και να σηκώσουν κεφάλι γιατί βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Η χρονιά, εξάλλου, προμηνυόταν δύσκολη από το ξεκίνημα και χρειάζεται να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να αντέξουν και να συνεχίσουν. Αυτό τους ζήτησαν χθες βράδυ και οι συνδεσμίτες που τους επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο μετά το ματς.
Μπροστά υπάρχει ο Πλατανιάς και η νίκη. Μόνο η νίκη. Τίποτα άλλο…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags